2777
2789
عنوان

چرا مامانا اینجوری میکنن

155 بازدید | 18 پست

اخه چرا چرا نمیفهمه میگم الا نمیتونم غذا بخورم معلم میگا کارتو بفرشت دارم انجام میدم بفرستم تند تند هی میگ میخوری بدم میخوری بیارم میخوای روش عسل بزارم  این محبته؟کجاش محبته روان ادمو میریزه بهم یهو کلافه ام میشی چیزی نمیمونه نگن بهت اره تو اینجوری تو اونجوری لیاقت محبت نداری مادر من یه بار دوبار سه بار چهار بار چند بار میگی میخوری بگم نه 

مام از اون لاکچری هاشیم که ۹۹/۹/۹ امدیم نینی سایت یه کاربری جدید زدیم   

فقط اسمت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

دیگه نمیتونم کارامو انجام بدم خیلی حالم بده اخه چرا واقعا ادمو اینجوری میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگیر بذار کنارت کم کم بخور.اینم ناراحتی داره؟

نمیتونم وقتی دوس ندارم اون غذارو 

بزرگ شی دلت برای تک تک اینا تنگ میشه و بعد خودتو لعنت میکنی که جرا با مامانم اونجوری برخورد کردم

مادره مهربونه دلش نمیخواد بچش ضعف کنه 

دلم سوخت برای مامانت😐

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

من وقتی پسرم درس میخونه هرچی باشه میبرم داخل سینی توی اتاقش هم درس میخونه هم میخوره ناراحتی نداره که عزیزم شما هم یه بار بهشون بگین اینکار رو انجام بدن وسلام

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
بزرگ شی دلت برای تک تک اینا تنگ میشه و بعد خودتو لعنت میکنی که جرا با مامانم اونجوری برخورد کردم ما ...

چرا دلا سوخت نشستم رو پروژه عکاسیم کلا یه ساعت وقت دازم واقعا درکش سخته؟دارم کار میکنم چرا چرا اینقدر قفلیه این کجاش دلشوزوندن داره