من 28 سالمه و تو این سال ها خیلی اشتباهات داشتم خیلی راه ها که باید میرفتم و نرفتم و خیلی راه ها که نباید میرفتم و رفتم و احتمالا تو زندگی هممون اتفاق افتاده - ارتباط های بی هدف و بی جهت چه با دختر چه با پسر دردودل های الکی وقت های الکی که هدر دادم - کارهایی که دوست داشتم و دنبال نکردم نگرانی های الکی یه مدته تصمیم گرفتم به خودم بیام و خودمو پیدا کنم - دور همه ارتباط های بیخود و ادم های بیخود رو خط کشیدم - تو این مدت خیلی رو خودم کار کردم مدیتیشن انجام دادم - با خودم صحبت کردم - خودمو اونجوری که هستم پذیرفتم - کلیپ های مفید دیدم - کتاب خوندم ووو حالم خداروشکر خیلی بهتره درمان دارویی هم دارم چون بیش فعالم و اصلا تمرکز نداشتم -- میخام بدونم چه کارهای دیگه ای بکنم که خودمو بیشتر و بهتر پیدا کنم و حال روحیم بهتر بشه و به خودشناسی برسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موسیقی گوش بده ورزش کن گیم بزن فیلم و سریال ببین به درخت ها نگاه کن پنجره اتاق رو در زول روز باز بزار و از نور خورشید استفاده کن فقط شبا لامپ روشن کن روزا لامپ خاموش کن و پنجره باز کن تا نور خورشید بیاد با اب خیلی گرم پاهات رو بشور و همش به احساس سادی فکر کن
👇👇خانومای سایت توجه کنن ریختین رو سر من که چرا پسر تو سایت هست باید بگم که من اتفاقی تو اینترنت یه موضوعی رو دیدم اومدم جواب یک تاپیک رو بدم مجبور شدم ثبت نام کنم بعد که جوابش رو دادم دیدم کلی تاپیک در مورد موضوعات مختلف هست من هم عادت دارم افکارم رو بیان کنم واسه همین بعضی وقتا تاپیک میخونم جواب رو میدم تا هم عقاید رو اصلاح کنم هم افکارم رو بیان کنم درضمن جنسیت مرد هم بود پس الکی گیر ندیدن اگه از حالا به بعد بخوای به من گیر بدی یعنی کمبود عقل داری پس گیر نده تو افکار خودت رو بگو و اون چیزی که دوست دارب تو تاپیک هات بنویس منم اون چیزی که میخوام پس سرمون به کار خودمون باشه کم عقل نباش باشه؟