2777
2789

بخدا زنی ک ۱۵سال از شوهرش بزرگتر باشه زندگی نمیکنه به خدا زنی ک با یه بچه بزرگ میاد باپسری ک فقط چند سال از پسرخودش بزرگتره زندگی نمیکنه داداش بزرگترم رفت خونه مجردی گرفت گفت نزدیک محل کارمه و دلیل اورد ما گفتیم پسر زرنگیه دستشم تو جیب خودشه و دیگه بزرگ شده قبول کردیم یهو بعد چندماه اومد گفت زن گرفتم الانم حاملس گفتیم سقط کنه ک نکرد و ما به فامیل گفتیم ک زن گرفتیم ولی چون راضی نبودیم جشن نگرفتیم ۷سال از داداشم بزرگتره و ۱بچه هم داره این گذشت... حالا داداش کوچیکترم یه بچه ۶ماهه برداشت اورد خونه گفت این بچمه ما چند ۴سال پیش یه همسایه داشتیم دوست مامانم شد زنه معازه داشت ۱۵سال شایدم بیشتر از داداشم بزرگتره پسرشم بزرگه... اونموقع ما متوجه شدیم ک باداداشم ارتباط داره و ازون محل اومدیم گفتم کبدار برم به داداشش بگم ک دست از سر پسرما برداره مامتنم نذاشت گفت میکشنش ولش کن داداشمم همش بما میگفت زن برام بگیرین ولی هرجامیرفتیم داداشم قبول نمیکرد یا ما خوشمون نمیومد الانم ک اینجوری شد بخدا داداشام و بچه های بیگناه به فنا رفتن ما اینبار چی به مردم بگیم بچه ۶ماهه چطور از کجا اوردیم دیگه...خدا بابامو لعنت کنه با اخلاق بدش با کاراش اخرشم مارو ول کرد رفت الانم افتادیم دست عجوزه های پیر خراب خدا لعنتشون کنه چطوری شما با کسی ک خانوادش همراهش نیستن با یه پسر تنها ازدواج میکنید تازه بچه هم میارین ک جاتون محکم بشه این چکاریه خدا ازتون نگذره

پتانسیل پربازدید شدنو داره😑🤚

برادرتون ی انسانه ک خودش واسه زندگیش تصمیم میگیره

شما ک تا ابد نمیتونید بهش بگید اینو بگیر اونو نگیر اینکارو بکن اونکارو نکن

باید روی تربیتش درست وقت گذاشته میشد

من نه منم نه من منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زندگی دوتا از داداشات رو گفتی ؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

داداشای دسته گلت بی خبر بی مشورت... الله بختکی رفتن زن گرفتن خونوادشون هم به هیچ جاشون نبود...... اول از داداشات بپرس چرا... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

جفت داداشات اینطوری شدن یعنی توو انتخابشون. پس مشکل از سمت تربیت داداشاتون بیشتره تا اون زنای ب قول شما.... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊