2777
2789
عنوان

حساسیت ب بو در بارداری

151 بازدید | 5 پست

خانما من دوسه ماهی هست خونه مامانمم و خونه نرفتم شوهرم میرفت لباساشو مینداخت تو ماشین الان هروقت میرم خونه بوی مایع لباسشوییمون هست ک من متنفرم از بوش بالا میارم وقتی وارد خونه میشم...مایع تموم شده ولی هنوز بوش تو خونه مونده چیکار کنم ب نظرتوم امروز شاید برم خونمون دیگ ولی نمیدونم با خونه چیکار کنم ک اون بوی لامصب بره و حالم بد نشه...نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی از بوی خونمون بدم میومد ،هر وقت دیدی که حالت داره بد میشه یه چیزی که بوش رو دوست داری یگیر جلوی بینیت من یه پرتقال دستم بود و همش بوش میکردم کم کم به بوش عادت میکنی و خیلی اذیت نمیشی ،ادامس هم کمکت میکنه ،درو پنجره ها رو هم باز بزار تا هوا عوض شه

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
ادامس چیکار میکنه؟

وقتی میجویی کمتر بو رو حس میکنی و حالت تهوع کمتر میشه ،من چهار ماه اول همش ادام میجوییدم😁

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟