احساساتی هستن ولی اصلا بلد نیستن عشق و محبت کنن یا ابزاز کنن به طرفشون طرف من که بی خیاله انگار یه مجسمه خیلی دوسم داره ها ولی اصلا بلد نیست عشقش یا احساسش رو ابراز کنه ؟ خیلی هم بهش گفتم ولی میگه این تو ذات من هست و منم یه مرد بهمنی پر از احساس نمیدونم چیکار کنم با این رفتارش .میدونم اندازه دنیا دوسم داره ولی وقتی ابراز نکنه چه فایده خیلی تو مساله عشقی ضعیفن همه متولدای شهریور چه مرد چه زن کلا سردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بستگی به خودتون داره می تونید تحمل کنید و عادت کنید ادامه بدید اگه هم نه پس فردا تو زندگی ...
دقیقا به همین چیزها فکر میکنم.اخه من همیشه دوس دختر داشتم ولی یه تک دختر تو زندگیم بوده .ادم هرزه ای هم نیستم اصلا .ولی باورتون نمیشه اولین باره همچین دختری با این روحیات عجیب میبینم شنیدم فقط دخترای شهریوری و مردای شهریوری اینجورین نود درصدشون
این دقیقا مشخصات من بود ولی خیلی دارم عوض میشم چون پارتنرم منم مجبور کرد از همون اول الان بسیار ...
منم خیلی عوضش کردم بهتر شده ولی زجر دنیا رو کشیدم ازش جدا شدم تا یکم عوض شد ولی بازم ذات خودش سرد و انگار مجسمه از ترس اینکه از دستم نده میگه چشم تغییر میکنم همیشه ولی بازم ضعیفه
منم خیلی عوضش کردم بهتر شده ولی زجر دنیا رو کشیدم ازش جدا شدم تا یکم عوض شد ولی بازم ذات خودش سرد و ...
گناه داره بنده خدا درکش میکنم ولی اول از همه سعی کنید رابطتتون نزدیک بشه با هم مثل دوست باشید من خیلی وقتا بهم میکفت که قربون صدقم برو اگر نیازه حتما مشاور برید
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
گناه داره بنده خدا درکش میکنم ولی اول از همه سعی کنید رابطتتون نزدیک بشه با هم مثل دوست باشید من خیل ...
با هم الان مشکلی نداریم ولی مدام سر همین موضووع بحث داریم هی مییگه خودش مشکل از منه درس میشم تغیییر میکنم اگه جدا هم بشم هم برا اون خیلی سخته هم برا خودم ولی تحملل این رفتارشم ندارم دیگه همه چیزش عالیه دلسوز مهربون ولی سرد و بی خیال
میشه بگید چند وقته با همید؟ و اینکه رابطتتون چه حده چقدر همدیگرو میبینید و اینا
یکساله تقریبا هر روز هفته یا هفته ای سه بار خیلی دوسم داره ولی عین یه مجسمه میشینه بغل دستم همین کلا ابراز احساسات انگار براش سخته در صورتی که پر از احساسه میگه نمیتونم به زبون بیارم طرفمو تو دلم دوس دارم بارها نشستیم صحبت کردیم یا دعوامون شده منم جدا شدم بعدش برگشته گفته هر چی تو بگی قبوله ولی بازم همون ادم سابقه انگار میخادا ولی نمیتونه
یکساله تقریبا هر روز هفته یا هفته ای سه بار خیلی دوسم داره ولی عین یه مجسمه میشینه بغل دستم همین کلا ...
شما سعی کن خیلی جلوش این صحبتارو کنی منظورم اینه ابراز احساسات کنی تا ایشونم عادت کنه من بعد ۱ سال و نیم خیلی بهتر شدم شما هم جلوش خیلی بگید تا عادت کنه و ازش بخواید که بگه همون لحظه هر چی شما بیشتر بگی اونم بیشتر میگه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
شما سعی کن خیلی جلوش این صحبتارو کنی منظورم اینه ابراز احساسات کنی تا ایشونم عادت کنه من بعد ۱ سال ...
بفرمایید دیگه یه کودکی رو بشینم بزرگ کنم اخه میدونی چی خیلی سخته اینکه تو حست رو ابراز کنیکنم و اون فقط نگاه کنه یه حس بدی به ادم دست میده انگار یکطرفه داری محبت میکنی و اونم عادت میدی که فقط وطیفه تو هست ابراز احساس بهش میدونی مثلا سختشه بگه دوست دارم باید من بگم تا اونم بگه اون میگع عادی باش،عین خودش بی خیال منم نمیتونم تو رابطه قبلیمم طرفم همونجوری بود که میخاستم عاصلا هیچوقت فکر نمیکردم همچین دخترایی هم وجود داشته باشن