2777
2789
عنوان

رابطه با زن یا دختر شهریوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 32 پست
مطمئنید اون چیزی که بین تون هست عشق و علاقه ست نه وابستگی؟ بعید میدونم از یک دختر که نتونه ابراز اح ...

اره کم تجربه نیستم عشق و علاقه هست دوستمم داره ولی نمیتونه بلد نیست ابراز علاقه و احساسشو بگه

اره کم تجربه نیستم عشق و علاقه هست دوستمم داره ولی نمیتونه بلد نیست ابراز علاقه و احساسشو بگه

خب بستگی به خودتون داره می تونید تحمل کنید و عادت کنید  ادامه بدید

اگه هم نه پس فردا تو زندگی یه نفر ببینید خانمش داره بهش محبت میکنه و شما حسرت به دل ماندید

یا بخاطر همین موضوع بعدها بخواهید بهش خیانت کنید

همین الان رابطه قطع کنید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دقیقا مشخصات من بود ولی خیلی دارم عوض میشم چون پارتنرم منم مجبور کرد از همون اول الان بسیار احساساتمو نشون میدم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خب بستگی به خودتون داره می تونید تحمل کنید و عادت کنید  ادامه بدید اگه هم نه پس فردا تو زندگی ...

دقیقا به همین چیزها فکر میکنم.اخه من همیشه دوس دختر داشتم ولی یه تک دختر تو زندگیم بوده .ادم هرزه ای هم نیستم اصلا .ولی باورتون نمیشه اولین باره همچین دختری با این روحیات عجیب میبینم شنیدم فقط دخترای شهریوری و مردای شهریوری اینجورین نود درصدشون

این دقیقا مشخصات من بود ولی خیلی دارم عوض میشم چون پارتنرم منم مجبور کرد از همون اول الان بسیار ...

منم خیلی عوضش کردم بهتر شده ولی زجر دنیا رو کشیدم ازش جدا شدم تا یکم عوض شد ولی بازم ذات خودش سرد و انگار مجسمه از ترس اینکه از دستم نده میگه چشم تغییر میکنم همیشه ولی بازم ضعیفه

منم خیلی عوضش کردم بهتر شده ولی زجر دنیا رو کشیدم ازش جدا شدم تا یکم عوض شد ولی بازم ذات خودش سرد و ...

گناه داره بنده خدا درکش میکنم ولی اول از همه سعی کنید رابطتتون نزدیک بشه با هم مثل دوست باشید من خیلی وقتا بهم میکفت که قربون صدقم برو اگر نیازه حتما مشاور برید

دقیقا به همین چیزها فکر میکنم.اخه من همیشه دوس دختر داشتم ولی یه تک دختر تو زندگیم بوده .ادم هرزه ای ...

نمیدونم چی بگم

فقط میتونم درک کنم که چقدر براتون سخته

شاید بعداز ازدواج شما هم یکم سردتر بشید برای شنیدن ابراز احساسات ایشون😁

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
گناه داره بنده خدا درکش میکنم ولی اول از همه سعی کنید رابطتتون نزدیک بشه با هم مثل دوست باشید من خیل ...

با هم الان مشکلی نداریم ولی مدام سر همین موضووع بحث داریم هی مییگه خودش مشکل از منه درس میشم تغیییر میکنم اگه جدا هم بشم هم برا اون خیلی سخته هم برا خودم ولی تحملل این رفتارشم ندارم دیگه همه چیزش عالیه دلسوز مهربون ولی سرد و بی خیال

با هم الان مشکلی نداریم ولی مدام سر همین موضووع بحث داریم هی مییگه خودش مشکل از منه درس میشم تغیییر ...

میشه بگید چند وقته با همید؟ و اینکه رابطتتون چه حده چقدر همدیگرو میبینید و اینا

میشه بگید چند وقته با همید؟ و اینکه رابطتتون چه حده چقدر همدیگرو میبینید و اینا

یکساله تقریبا هر روز هفته یا هفته ای سه بار خیلی دوسم داره ولی عین یه مجسمه میشینه بغل دستم همین کلا ابراز احساسات انگار براش سخته در صورتی که پر از احساسه میگه نمیتونم به زبون بیارم طرفمو تو دلم دوس دارم بارها نشستیم صحبت کردیم یا دعوامون شده منم جدا شدم بعدش برگشته گفته هر چی تو بگی قبوله ولی بازم همون ادم سابقه انگار میخادا ولی نمیتونه

یکساله تقریبا هر روز هفته یا هفته ای سه بار خیلی دوسم داره ولی عین یه مجسمه میشینه بغل دستم همین کلا ...

شما سعی کن خیلی جلوش این صحبتارو‌ کنی منظورم اینه ابراز احساسات کنی تا ایشونم عادت کنه من بعد ۱ سال و نیم خیلی بهتر شدم شما هم جلوش خیلی بگید تا عادت کنه و‌ ازش بخواید که بگه همون لحظه هر چی شما بیشتر بگی اونم بیشتر میگه

شما سعی کن خیلی جلوش این صحبتارو‌ کنی منظورم اینه ابراز احساسات کنی تا ایشونم عادت کنه من بعد ۱ سال ...

بفرمایید دیگه یه کودکی رو بشینم بزرگ کنم اخه میدونی چی خیلی سخته اینکه تو حست رو ابراز کنیکنم و اون فقط نگاه کنه یه حس بدی به ادم دست میده انگار یکطرفه داری محبت میکنی و اونم عادت میدی که فقط وطیفه تو هست ابراز احساس بهش میدونی مثلا سختشه بگه دوست دارم باید من بگم تا اونم بگه اون میگع عادی باش،عین خودش بی خیال منم نمیتونم  تو رابطه قبلیمم طرفم همونجوری بود که میخاستم عاصلا هیچوقت فکر نمیکردم همچین دخترایی هم وجود داشته باشن

بفرمایید دیگه یه کودکی رو بشینم بزرگ کنم اخه میدونی چی خیلی سخته اینکه تو حست رو ابراز کنیکنم و اون ...

میدونم من باز وضعیتم بهتر بود والا چی بگم گناه داره دست خودش نیس ولی خب باید از یه جایی شروع کنه ابراز علاقرو حتما از مشاور کمک بگیرید ایشالا حل میشه