احساساتی هستن ولی اصلا بلد نیستن عشق و محبت کنن یا ابزاز کنن به طرفشون طرف من که بی خیاله انگار یه مجسمه خیلی دوسم داره ها ولی اصلا بلد نیست عشقش یا احساسش رو ابراز کنه ؟ خیلی هم بهش گفتم ولی میگه این تو ذات من هست و منم یه مرد بهمنی پر از احساس نمیدونم چیکار کنم با این رفتارش .میدونم اندازه دنیا دوسم داره ولی وقتی ابراز نکنه چه فایده خیلی تو مساله عشقی ضعیفن همه متولدای شهریور چه مرد چه زن کلا سردن
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امکان نداره مرد و زن شهریوری تو عشق و علاقه به طرفشون خیلی سرد و ضعیفن ابزاز احساس بلد نیستن اصلا بی خیالن هر کی با زن و مرد شهریوری بوده اینو میدونه البته پر از محبتن محبت و وفاداریشون عالیه ولی تو مساله احساسی عین یه تیکه یخن احساس دارن ولی اصلا ابرازشو بلد نیستن
ولی فکر نکنم اینجوری باشه ربطی به ماه تولد نداره این سردی تو وجودش هست تا آخر عمرش میتونی تحمل کن ...
دقیقا اخه خیلی دوسش دارم چندین بار هم به خاطر این مساله جدا شدم ازش بعد چند روز اومده التماس که بخدا تغییر میکنم برگرد ببینمت هر چی تو بگی قبوله اما باز فقط یه روز دو روز خوبه باز همونجوری سرد و اصلا انگار مجسمه میگه کلا نمیتونم عشق و علاقم رو ابراز کنم ذاتم اینجوریه