سلام عزیزان ،خواهر عزیزم پارسال رفت پیش دکتر پوست و برای جوش های صورتش دارو گرفت درمان شد خداروشکر دیگه مثل قبل جوش نمیزنه صورتش تقریبا صاف بدون جوش شده اما متاسفانه از درمان ب بعد پوست صورتش حساس شده خیلی ناراحتم براش خیییییییلی ،آخه وقتی باد سرد خنک یا یکم سرما میخوره بهش کهیر میزنه فقط و فقط صورتش ،امروز هم رفتیم بیرون برف بازی امد خونه داغ شد یهو شروع ب قرمز شدن کرد پوستش بعدشم قرمزی های همراه با سوزش ورم کرد ،تصمیم گرفتیم ببریم پیش دکتر پوست بگیم این عوارض درمان یه جارو درست کردی یه جا دیگه رو خراب حالا خواستم ببینم شماها تجربه ای پیشنهادی ندارید ؟؟کاش من کهیر میزدم جای خواهرم لطفا اگه میتونید راهنمایی درست کنید تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوخته دیگه سوختگی با سرما از سوختگی با گرما بدتره یادتون باشه مرطوب کننده بزن براش اسپ ...
وای شما میگی سوختگی ما فکر میکنیم کهیره ! من گرفتم یکم جوش شیرین با آب قاطی کردم شکل خمیر زدم ب پوستش ب نظرت اشتباه کردم آخه تو نت خوندم برای کهیر خوبه ،فردا حتما الوئه ورا میزنم براش ،خواهر بزرگ بودن سخته بخصوص اگه برادر هم نداشته باشی...
اره اول یکم تب کرد داغ شد بد قرمز خارش ورم کردپف کرد مثل کیک در عرض چند ساعت
درسته سرماست صددرصد مگر اینکت حالا چیزی هم خورده مثل فلفل و گوجه و بادمجون و ادویه که مزید بر علت شده الان ده تا لیوان اب ولرم بخورید هرروز هیچ حساسیت و سمی نمیمووه تو بدنتون من تغذیه خوندم به همه مبگم اب ولرم فراوووون و سبزی جات دوای همه درداست