2777
2789
عنوان

من زیبایی چشمگیر میخوام

89 بازدید | 18 پست

ولی بدون عمل 

از چهره های مصنوعی خوشم نمیاد

چیکار کنم به نظرتون زیباییم چشمگیر بشه؟

من خیلییی چهرم معمولیه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اعتماد بنفس داشته باشی منم چهرم معمولیه ولی وقتایی با لبخند و حس خوب به خودم میگم زیبام آدما تو بیرون جذبم میشن ولی وقتی خودم میگم زشتم دقیقا بقیه هم همونو حس میکنن🫠👌

فاطی مو سوخته منتظر رشد موهای خود🥲💔💔

فیروز ابرو شیدینگ لب کن به پوستت برس به موهات

ابرو هام پره و پهن 

پوستم صافه

موهام پرپشت و بلنده 

ولی چشمگیر نیست چهرم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

باید اعتماد بنفس داشته باشی منم چهرم معمولیه ولی وقتایی با لبخند و حس خوب به خودم میگم زیبام آدما تو ...

من شدی اااا اعتماد به نفسم داغونه 

نمیدونم چیکار کنم

اینو باید قبل از تولد به خدا میگفتی الان فایده نداره

مامانم گفته خدا گوش نداده🥲

شاید خودت اینجوری حس می‌کنی یه شیدینگ لبم برو صورتی ملیح بگو بزنه برات

لبام تیره نیست 

صورتیه 

من اعتماد به نفسم ضعیفه همش هم. خودمو مقایسه میکنم

مامانم گفته خدا گوش نداده🥲

آخی خب ژنه دیگه اگه پدر مادرت زیبایی چشم گیر دارن به توهم میرسه

حالا من مامانبزرگم داشت با چشمایی آبی ولی فقط اخلاق گندم بهش رفت نه چهرم

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

آخی خب ژنه دیگه اگه پدر مادرت زیبایی چشم گیر دارن به توهم میرسهحالا من مامانبزرگم داشت با چشمایی آبی ...

من مامانم و بابام هر دو خیلییی خوشگلن 

ولی من نیستم