2777
2789

پسرم دوماه نیمشه قبلا خوب سینمو میکرفت ولی الان حدود چند روزه نمیگیره فقط تو خاب میخوره چیکار کنم بگیره همش لجبازی میگنه.توروخدا راهکاری بلدین

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاكس پنهان دكتر برو حتما

اصلا نداره من ندیدم تا حالا شیر بیاد دهنش

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
عزيزم ممكنه بوي شيرت رو دوست نداشته باشه بعضي نوزادان اينطورين 

اخه تا حالا میگرفت..چیز دیگه ای هم نخوردم ک بگم بوش عوض شده

گوش دردم خیلی بده دخترم یه مدت داشت بمیرم گشنش میشد ولی نمیتونست بخوره 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹