2777
2789
عنوان

خستم از اینجا میخام مهاجرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 80 پست
چجوری بهش بگم که قبول کنه و بد نباشه؟؟ 

اونجا هم خبری نیست اگه پول و پشتوانه قوی نداشته باشی آدما قابل شناخت نیستن رفتی و اونجا و دیدی طرف اونی نیست که میخوای یا اصلا خیانت کرد و هزار چیز دیگه میخوای چیکاز کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم زندگی میکنم مگه حتما باید اون باشه

پول داری؟ من تجربه زندگی تو غربت رو دارم ولی بعد 5سال برگشتم خیلی وحشتناکه من نظر شخصیم هست هیچ جا امنیت اینجا رو نداره اونجا برای ایرانی ها هیچ فرش قرمزی پهن نیست من دنیا هم بگم شما تا نری نبینی باور نمیکنی 

آره موافقم خودمم از این چیزا خیلی میترسم 😑

گلم تو بهترین حالت باز ما یه غریبه و توریست محسوب میشیم. حتی ما دوستایی داشتیم که میلیاردر بودن ایران اومدن اونجا کلی پول وارد بانک های اون کشور کردن و خونه و زندگی داشتن ولی باز از نظر اون دولت یه بیگانه محسوب میشدن. زندگی آدم تو کشور و ‌شهز خودش سخت هم باشه باز یه دنیا می ارزه یه اونجا مخصوصا امریکا که کلا غربتش برای ایرانی ها بیشتره 

اینجا بمون و زندگیت رو بساز. 

اصلا ایرانی های اونجا انگار نه تو رو دیدن نه تو رو شناختن کلا فقط هر کس سعی داره خودش رو بکشه بالا زیاد سر اونا حساب وا نکن. اونجا هم کم نیست جرایم