2777
2789
عنوان

خستم از اینجا میخام مهاجرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 80 پست
منم از بعضی رسم و رسوما مثل عید و دید وبازدید بدم میاد منم دوست دارم‌ برم جایی که کسی چیزی رو بهم تح ...

آخی راست میگی بخدا منم مثل توام برای همینم نتونستم ازدواج کنم تحمل بقیه رو ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم ادم عوضی دیدم ولی باور کن پس ذهن هر عوضی ای این حرف میاد که همه که اینطورین حالا منم روش. پس ...

ولی من رفتارهایی از آدمای به اصطلاح خوب دیدم که حاضرم شهروند درجه ده کشور دیگ باشم و تو کشور خودم مثل سگ باهام برخورد نکنن

ایووول

برو کشورهای اروپایی   آلمان  فرانسه   سوئد   هلند

اگه پول داشته باشی  حله

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
برو کشورهای اروپایی   آلمان  فرانسه   سوئد   هلند اگه پول داشته باشی  حله

پول ندارم ولی یه اشنا پسر داریم سوئد میخام راضیش کنم منو بگیره بعد جدا بشیم از طریق اون برم سوئد البته نمیدونم قبول میکنه یا نه یه بار اعصابم خورد بود از یه چیزی گفتم بیا منو بگیر از ایران راحت بشم بعد طلاقم بده گفت خب چرت طلاق باهام زندگی کن دیگه - 12 سالم ازم بزرگتره و واقعا ماهه اخلاقش - یه بار دیگه که گفتم گفت اخه بیای اینجا چیکار کنی وقتی پول و تخصص نداری - تا حالا جدی نگفتم بهش

پول ندارم ولی یه اشنا پسر داریم سوئد میخام راضیش کنم منو بگیره بعد جدا بشیم از طریق اون برم سوئد الب ...

خوبه   اگر اینجوریه   با هاش بمون  مشکل حله

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
منم خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم باید چیکار کنم و چجوری کار کنم و چقدر سرمایه میخاد وووو میشه مثل یه ...

اگر مهارت بازاریابی و تولید محتوا داری میتونی به درامد خیلی بالایی برسی

مشاور خرید لوازم خانگی و جهیزیه
چجوری بهم یاد میدی؟

این چیزی نیست که بشه دو سه ساعته یاد داد نیاز به آموزش و استعداد هم داره 

مثلا شما یک محصولی را در نظر بگیر در موردش یه مطلبی تهیه کن 

کارش چیه 

چرا عرضه شده 

نقاط ضعف و قوتش را بررسی کن 

و نظرات کاربران و ...

با این چیزا شروع کن و یه سایت بزن 

اگر واقعا استعدادشو داشته باشی میتونی درامد خیلی زیادی داشته باشی

مشاور خرید لوازم خانگی و جهیزیه