2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی سخته گلم؟ چقدر درد کشیدی بعدبنظرت واژن گشاد وزشت میشه یاتغیری نمیکنه

والله سخت که هست دردم بود قابل تحمل اماواژنمگشادشو نمیدونم اما افتضاحه یه دونه بخیه هم نزدن نامردا

والله سخت که هست دردم بود قابل تحمل اماواژنمگشادشو نمیدونم اما افتضاحه یه دونه بخیه هم نزدن نامردا

وای خدا چراا بخیه نزدن یعنی همونجوور باز گذاشتنت

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

فیزیولوژیک بودی؟؟!!😍😍😍😍

بله عزیزم اخه تو زایمان قبلی بخیه هام باز شدن امید وار بودم ایندفعه دکتر بهتر بخیه میکنه اما نه برش زدن نه چیزی  حالا باید بعدا با ۳تا بچه که دوتا کوچیکه برم واسه زیبایی😢

بله عزیزم اخه تو زایمان قبلی بخیه هام باز شدن امید وار بودم ایندفعه دکتر بهتر بخیه میکنه اما نه برش ...

نه نههه 

خیلی هم خوبه که فیزیولوزیک بودی 

منم همیشه به همه توصیه اش میکنن البته اگه شرایطشو داشتن 

جمع میشه واژن 

نترس 

ما هم چن تا از مامانامون فیزیولوزیک زایمان کردن خیلی خوب بود 

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
بله عزیزم اخه تو زایمان قبلی بخیه هام باز شدن امید وار بودم ایندفعه دکتر بهتر بخیه میکنه اما نه برش ...

يعني زايمان سوم اته ؟زايمانهاي قبلي ات چطور بودن ؟اونا هم خيلي سخت بودن؟

تهراني يا شهر ديگه اي؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم