2777
2789

یا دف بگیر یا تنبک دوتا شو که با هم نمیشه همزمان یاد گرفت 

دف حبیبی گیر بیاری خوبه صدلش قشنگه 

بعدها هم حرفه ای شدی دف پوست بگیر که بتونی گرمش کنی الان نمیتونی صدا خوب از دف پوست دربیاری

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم بنظرت بهتره من دوتاشونو دوس دارم

برای چه کاری میخای 

بعد خودت به بقیه یاد بدی و کسب درامد کنی یا نه برای دلت بزنی

یا دف بگیر یا تنبک دوتا شو که با هم نمیشه همزمان یاد گرفت  دف حبیبی گیر بیاری خوبه صدلش قشنگه& ...

شما فکر کنم واردی.منم خیلی دلم میخواد دف یاد بگیرم برای دلم خودم.جطوریه ساز سختیه؟برای اینکه یه سطح متوسط برسی چندسال زمان میبره و اینکه برای تمرین میگن باید حتما جا داشته باشی چون صداش بلنده و ازار دهنده  درستع؟؟

شما فکر کنم واردی.منم خیلی دلم میخواد دف یاد بگیرم برای دلم خودم.جطوریه ساز سختیه؟برای اینکه یه سطح ...

من دف میزنم حدود چار سال میشه هنوز به. سطح عالی نرسیدم در حده متوسطم 

بزای گرفتن صداش کافیه یه روزنامه ازداخل بزنی داخل دف کل صداشو میگیره 

من دف میزنم حدود چار سال میشه هنوز به. سطح عالی نرسیدم در حده متوسطم  بزای گرفتن صداش کافیه یه ...

ممنون از راهنماییت .گفتم واردی.الان خیلی وقته نی خوام سر صداش برای تمرین شک کردم.خیلی عالی که چهارساله سطح متوسط رسیدید

ممنون از راهنماییت .گفتم واردی.الان خیلی وقته نی خوام سر صداش برای تمرین شک کردم.خیلی عالی که چهارسا ...

انشا الله موفق بشی تو ساز زدن باید پشتکار داشته باشی