2777
2789
عنوان

کف خونه سرامیک بهتره یا موکت و

202 بازدید | 10 پست

اینکه گرمایش از کف بزنیم یا همون شوفاژ کافیه؟تجربه هاتون رو میشه بگین دوستان عزیز؟؟؟

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

موکت خیلی قدیمیه

کف پا حساسیت میاره

مو جمع میشه

و من از همه معذرت میخوام نطر من اینه که خانوم های بی سلیقه و تنبل موکت میکنن که کثیفی خونشون به چشم نیاد

وگرنه یه خونه لاکچری پیدا نمیکنی ۱ متر توش موکت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موکت خیلی قدیمیه کف پا حساسیت میاره مو جمع میشه و من از همه معذرت میخوام نطر من اینه که خانوم های ...

موافقم

تو بهترین حالت، خونه های قدیمی که کفش موزاییکه موکت میکنن

البته نمیدونم هنوز چنین خونه هایی هست یا نه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بین سرامیک و موکت قطعا سرامیک

اگه خونتون آپارتمانیه و طبقه اول گرمایش از کف هم باشه بهتره طبقات بالا نیازی ندارن اما میتونید خود خط لوله‌هایی که قراره به رادیاتورا برسن رو از جاهایی که سرمای بیشتری داره رد کنید 

راستی جدیدا یه سری رادیاتور هم اومده که مثل قرنیزن😍من خودم دیدم جالب بود برام ولی خب کاراییشو نمیدونم چجوریه 

بنظرم اینم مد نظر داشته باشین 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

وای گرمایش از کف خیلی بده. وقتی روشن میکنی جند ساعت طول میکشه گرم شه باز فردا صب تا خاموش کنی سرد شه ظهر شده از گرما هلاک شدی بعدم راندمانش پایینه. من پارکت دوست دارم. موکتم گرچه شیک نیس اصلا ولی از نظر بچه داری راحتتر از سرامیکه. 

خیلی دودل شدم .بین کف پوش لمینت و سرامیک کدوم بهتره؟

بچه کوچیک داری؟خیلی وسواسی نیستی؟

اگه میخواین رادیاتور بزارین اصلا سمت پارکت و لمینت نرو چون اگه رادیاتور چکه کنه یا خراب شه تعمیر کردن پارکت و لمینت بعدش وحشتناکه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
بچه کوچیک داری؟خیلی وسواسی نیستی؟ اگه میخواین رادیاتور بزارین اصلا سمت پارکت و لمینت نرو چون اگه را ...

بچه کوچیک که هست و گرمایش هم همون فقط شوفاژ در نظر داریم و هزینه ش هم مهمه که زیاد نشه .فک کنم سرامیک طرح پارکت خوب باشه

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
بچه کوچیک که هست و گرمایش هم همون فقط شوفاژ در نظر داریم و هزینه ش هم مهمه که زیاد نشه .فک کنم سرامی ...

بازم سلیقه و نگاه خودتونه اما سرامیک تیره نزنی بهتره 

مثل پارکت نمیشه،براق و تیکه‌تیکه است 

سرامیک روشن و طرح سنگ زیباترین حالت سرامیک هست 

لمینت از پارکت هزینه‌ی کمتری داره