2777
2789
عنوان

همسرانه❤رمانتیک بودن🥰

207 بازدید | 2 پست

♨️همسرانه

💯 #روشهای_رمانتیک_بودن

🔻 هر روز 3 بار و هر بار به مدت 20 ثانیه ، به همسر خود عشق بورزید . خواهید دید که در طول روز ، همواره به یاد همسرتان خواهید بود . و در خود جاذبه ی بیشتری نسبت به او احساس خواهید کرد . به طوری که در انتظار عشق ورزیدن بیست ثانیه ای بعدی سر از پا نخواهید شناخت .

🔻 دست کم هفته ای یکبار ، اوقاتی را به تخلیه و حل و فصل تنش های روحی و احساسی تولید شده میان خود و معشوقتان اختصاص دهید . سپس تمامی حقیقت را در مورد احساساتتان با او در میان بگذارید . هر آنچه از رفتار و گفتار او را که تمام و کمال هضم و جذب نکرده اید ، دوباره مطرح کنید و به احساسات او نیز در این باره گوش فرا دهید .

🔻 هنگامی که احساس می کنید در مقابل احساسات همسرتان جبهه گرفته اید یا در مقابل آنها از خود مقاومت نشان می دهید ، لحظه ای بایستید و درنگ کنید ؛ سپس از خودتان بپرسید " آیا او هم با احساسات خود به چیزی اشاره نکرده است که من از روبرو شدن و کنار آمدن با آن سر باز می زنم ."

🔻 با نگاه کردن به همسر خود او را بستایید و تحسین کنید . با صحبت کردن به همسر خود عشق بورزید و او را شریک زندگی خود در تمامی لحظات بدانید .

🔻هنگامی که همسرتان عصبانی و خشمگین می شود ، او را کودک آزرده و رنجیده ای ببینید که نمی داند چگونه تقاضای همیاری ، آرامش و همدلی کند . این عمل به شما کمک خواهد کرد تا با خشم و عصبانیت از خود واکنش نشان ندهید بلکه با عشق ورزی و پذیرش به او پاسخ دهید.

خیلی عالی😍😍😍

من عشقم گاهی اوقات غر میزنه خندم میگیره پون میبینم حرفش مهم نیس ک چی میگه ولی منظدرش اینه بهم توجه کن 

و صحبت کردن رو هم قبول دارم ما بیشتر اوقات شبا در مورد کله روز صحبت میکنیم و تحلیل میکنیم خودمون رو مثلا میگیم فلان کار خیلی خوشحالم کرد یا اینکارو میکنی دلم میره برات این رفتارت قشنگه یا مثلا میگیم ک سر فلان چیز عصبانی شدی خیلی خوبه ک تونستی خشمتو کنترل کنی و داد نزنی من بهت افتخار میکنم 

یا میگیم فلان  کار باعث ناراحتیم میشه حس خوبی نمیگیرم اگر ب جاش اینکارو کنی بهترهه من خوشحال ترم

توجه و رومانتیک بازیم ک نگم برات تا بگی داریم😄

اگر سلام عادی بدیم یا اسم هم  رو عادی  صدا بزنیم طرف ناراحت میشه میفهمه یه مشکلی هس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.