سعی میکنم شام برنج نخورم نهار نهایت ۸ تا ۱۰ ق برنج کم روغن و صبحانه هم میوه و اجیل دعا میکنم همه ...
خیلی خوبه من هفته بیست و پنج هستم من هم کم کم دارم وزن اضافه میکنم دارم سعی میکنم کمتر بخورم و ییشتر تحرک کنم. ۶۴ کیلو شدم، اول بازداری ۵۷ بودم، شما چند کیلو هستید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان هفته ۳۰ هستم و وزنم شده ۷۸😢😢😢 خیلی این استراحت مطلق بودنه عذاب اوره خدایا خودت کمکم کن خو ...
کاملا درکتون میکنم، سعی کنید یه سری حرکاتو سرچ کنید تو عمون حالت نشسته انجام بدین و شیرینی اینا رو کامل حذف کنید، مغزیجات و سبزیجات با حجم و کالری کم و خاصیت زیاد بخوری، جو دو سر، کینوا، بادوم، کلم بروکلی، فیله مرغ ... اینا بخورین، برنج و نون هم تا حد امکان نخورین، جو دوسر کلی فیبر و مواد معدنی و ویتامینای گروه Bداره
من ماه ۷ هستم تازه ویارم رفته . و دارم شروع میکنم به خوردن اصلا نمیخوام این ۳ ماه اخر به این مهمی رو رژیم بگیرم . انشالله بعد زایمان رژیم سفت و سخت میگیرم
برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡