2777
2789
عنوان

افسردگی

63 بازدید | 8 پست

تا حالا شده دچار برهان هویت بشین ،اصلا ب خودتون بگین تو این دنیای بزرگی چجوری اومدین ،اصلا اطرافیانتان مثل شما هستن یا از چیزایی خبر دارن که شما ندارین و شما براشون مثل موش آزمایشگاهی هستین  و دارن روتون آزمایش میکنم و مثایلی مثل این 😟کلا خیلی فکرم رو مشغول کرده و افسرده و وحشت زده میشم چ کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط اینو بدون تو عزیزترینی برا خدا و لقب اشرف مخلوقاتو داری پس برای خودت ارزش قائل باش و نذار زندگیت هدر بره با فکرای بیخود . تو وظیفته هر لحظه شاد باشی و زمانتو هدر ندی

بنظرم برو با دوستات بیرون بگرد ...برو مسافرت...برو باشگاه...برقص تو خونه..به خودت برس ...نقاشی بکش ..اگه چیزی تو ذهنته و داره اذیتت میکنه رو روی برگه بنویس و بعدش اتیشش بزن .😂😀رو منکه اثر کرده و ارومم کرده

از چه نظر ،چجوری روانشناس می‌تونه کمک کنه ؟

خب منم به این چیزا فکر کردم و واقعا سوالای بی جوابیه دنبالشم بری نتیجه نمیگیری که پس برو پیش روانشناس تا کمکت کنه افکارتو تغییر بدی

افکارت کلا اشتباهه این خداست که داره مارو ازمایش میکنه نه بندگانش و ما توی زندگی ماموریت هایی داریم که باید انجام بدیم و هر کدوم از ما روح و شخصیت منحصر به فرد خودشو داره اگه میخوای بیشتر این حقایق رو بدونی پیشنهاد میکنم حتما کتاب در اغوش نور رو دانلود کن و بخون چون چیز هایی که برات سوال هست رو میگه و افکارتو تصحیح میکنه حتما بخونش ☺