2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اس بیست منظورت سامسونگع؟سامسونگه ک اس بیسته بگیر

اره s20fe سامسونگه ولی یکم نظرات کاربرایی ک استفاده کرده بودن خوب نبود میگفتن زود داغ میکنه لگ داره باتری زود تموم میکنه برا همین شک دارم رو اون

اره s20fe سامسونگه ولی یکم نظرات کاربرایی ک استفاده کرده بودن خوب نبود میگفتن زود داغ میکنه لگ داره ...

من a21s دارم تاحالا ک داغ نکرده ولی کلا چیزای سنگین بزاری داغ میکنه باتری گوشیمم عالیه خداییش من الان فک کنم۲۰ دقیقه یا بیشتره با گوشیم کار میکنم ۱۰۰ درصد بود شده ۹۸😐خیلی خوبه باتریش ۵۰۰۰ میلی امپره زود هم شارژ میشه البته بستگی داره ب معیارات واسه گوشی خریدن

همین.
من a21s دارم تاحالا ک داغ نکرده ولی کلا چیزای سنگین بزاری داغ میکنه باتری گوشیمم عالیه خداییش من الا ...

سری a مدل های اولش باز بهترن اخریای مثلا a71 و a51 اشغالن سری s هم ک تازه اومده میگن باز مشکل داره فعلا موندم چی بخرم

خیلی اومد ایفون ۱۱ از ۵۰ تومن شد ۳۵ تومن  A51 چهار تومن گزاشت همین s20 fe از ۱۷ تومن شده ۱۳

نه ایفون ۱۱ پرومکس ۴۶ بود الان شد ۴۱ 

۱۱ تنها قبلا جعبه بزرگش ۳۱ بود الان جعبه کوچیکش۲۷ 

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..