2777
2789
آیا بزرگتره؟ تختش برقیه؟ رسیدگی بهتر داره؟ تمیز تره؟ ارزش 400 هزار تومن بیشتر رو داره؟ جایی برای خواب همراهم داره؟ به نظرتون همرام حوصلش سر نمیره؟
نیازی به اتاق خصوصی نیست بخش زایمانش همه زن هستن و راحتی و کلات رسیدگیشون خوبه در اتاق دو تخته هم تخت برای همراه هست
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دو سال پیش که برقی نبود فکر نکنم الان نمیدونم اما کلا بیمارستان خوبیه و رسیدگیشونم خوبه من دوبار اونجا زایمان داشتم هم 12 سال پیش هم 2 سال پیش
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
این بیمارستان رو نمی دونم اما کلا بین دوتخته و خصوصی :
من خودم هم دوتخته بودم بعد کوتاژم
خوصی هم بودم بعد زایمانم
توی اتاق خصوصی ارامش داری اونم بعد از زایمان که نیاز به استراحت داری
دوتخته رفت و امد بیشتره ممکنه تخت بغلی سر وصدا داشته باشه بچش نا اروم باشه و ...
به نظر من ارزش داره هزینه بیشتر بکنی و خوصصی بگیری مگر اینکه واقعا توی پرداخت هزینه ش مشکل داشته باشی
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
من سی بهمن پارسال اونجا بودم اتاقم خصوصی بود هیچ مزیتی نداشت تختشم برقی نبود کلا افتضاح بود من خیلی پشیمونم دکترش و اتاق عملش خوب بودن ولی کادر پرستاریش افتضاح پرستارا اصلا تو اتاق نمیان بهت نمیرسن اخلاقشون گنده بدترین خاطره زندگیم انتی بیوتیکای منو ندادن
خدایا هرچقدر هم می خواد طول بکشه من همیشه اینجا منتظرتم ایمان دارم که آرزوهامو برآورده میکنی