2821
2789
عنوان

دبیر جذابببمون 😍😍😂

560 بازدید | 54 پست

خیلی جذابه ولی بخدا از بس سرد هست تو مدرسه همه ازش حرف میزنن ولی خیلی جیگره😍

استوریشو یادمه چک کردیم با دوستم،دیدیم فکس دختربچس یعنی چقد دوستم افسردگی گرفته بود که نباید زن داشته باشه سن دبیرمون ۲۵ ۲۶ هست اگه این اخلاق گندشو درست میکرد خیلی خوب بود عکس پروفایل واتشم عکس همون دختر بچس فک کنم به دختر بچه میخوره ۷ ۸ سالش باشه ولی اخه به دبیرمون نمیخوره زن داشته باشه پستاش رو تو ((برنامه نزدیکا))چک کردم چقد ملوس تو دانشگاه بود دوستاشم پیشش بودن  ولی پروفایلش رودوباره دیدم باز با اون بچه بود تو بغل هم،هی دوستم میخواس اون موقعه که مدارس اختیاری بود تو مدرسه بودیم از دبیره بپرسه مجرده یا متاهل ولی نتونست یعنی باور کنید سال بالایی هامون به هر بهونه ای چه درسی چه غیر درسی باهاش حرف بزنن ولی نامرد خیلی خر خون بوده ی بار خودش سرکلاس بود گف معدل دانشگاهش شده بود ۱۹.۹۵ دبیر پنج شاخه علوم تجربیه چقدرم بداخلاقه ولی فقط تو قیافشو ببین 😖😖😖😖 ادم دلش میخواد زمینو گاز بگیره 😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاد خودمون افتادم😐🤣

ما هم داشتیم همچین دبیری

روزایی ک باهاش درس داشتیم چه تیپی میزدیم ب خیال خودمون

الان‌فک‌میکنم بهش غش میکنم اخه چرا باید اون از چندتا دختر تو سن بلوغ با ابرو پاچه بزی و یونیفرم مدرسه که عشوه خرکی واسش میومدن خوشش بیاد؟! 

😮😑

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

منم همسن و سال شما بودم همش چشمم دنبال دبیرای مردم بود

اما خب نمیدونستم جریانات زن و مردی چی هستن الحمدلله 

یادش بخیر چقدر خل بودیما

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

اسمش چیه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!