2777
2789

دوستان ی چند وقتیه ک اصلا حوصله ی چیزیو ندارم ، عچی خوشحالم نمیکنه ، حس میکنم دل تنگم ولی کسیو پیدا نمکنم برای دلتنگی ، فک مکنم گمشده دارم ولی هر چقدر دنبالش میکردم پیداش نمکنم ، دلم مخام از ته دلم بخندم ولی دلیلی پیدا نمکنم ، حس میکنم افسرده شدم نمیدونم چیکار کنمممم 😭😭😭

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بنظرتون چیکار کنم ؟! راسش من نامزدم و دارم ازش طلاق میگیرم .! یعنی وقتی یادم میوفته حالم بدتر میشه 

کار خیر انجام بده برای شادی آدما و باز گردن گره های زندگیشون قدم بردار خیلی خوبه کتاب معجزه شکر گزا ...

اره اینم خیلی پیشنهاده خوبیه فقط چیکار کنم !؟ چه جوری برای شادیشون برای گره ی کارشون قدم بردارم !؟ میشه چنتا مثال بزنی برام مرسییی

بنظرم چون خواسته هات رو سرکوب کردی از علایم افسردگی هست

کلا بد میارم همه جا 

رفتم چند جا برای کار ک ماشالا همشون پیشنهاد دادن ، ادم دیگ نمیدونه چیکار کنه 

اره اینم خیلی پیشنهاده خوبیه فقط چیکار کنم !؟ چه جوری برای شادیشون برای گره ی کارشون قدم بردارم !؟ م ...

هرکاری از دستت برمیاد؛ از لبخند زدن تو نگاه کسی  و ماچ کردن ساده گرفته تا پول خرج کردن مثلا عروسی که داره جهاز میخره راهنماییش کن کنارش باش عضو این خیریه میریه ها شو کمکای داوطلبانه کن کارای جمعی و گروهی کار پیدا کن واسه کسی اگه از دستت برمیاد کسی که مریضه برو عیادتش کمکش کن گل بخر واسه کسی به بچه ها توجه کن  واسطه شو باعث اشتی شو ...

تو این مسجد اینا یکاری کن

کلا بیفتی توش خودت راشو گیر میاری ...