2777
2789
عنوان

مژه

79 بازدید | 9 پست

سلام خانوما خوبین.خانوما من اصلا مژه ندارم خیلی خیلی کمن از طرفی کاشت شنیدم نمازع نداره البته مژع نمازی ام شنیدم که خود اراشگا گردن میگیره بنظرتون کاشت خوبه یا لیفت و لمینت☹️

من لیفت کردم ماندگاریش خیلی کمه ۳ ماه ولی خب فر شده بود من تو خونه خالم برام کرد از قیمتش اطلاع ندارم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشت مژه و ناخن نمازنداره عزیزم تاجایی که من اطلاع دارم 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

شنیدم کاشت کردن مژه های خودشونو کنده شده

من از چن نفر پرسیدم‌گفتن نه.چون مژه در حالت عادیش میریزی خوب اونجا چون کاشته نمیتونه کم‌کم بریزع یهو ک‌میریزه غک میکنیم ازکاشته.بسته به جاییم که میری داره عزیزم

من لیفت کردم ماندگاریش خیلی کمه ۳ ماه ولی خب فر شده بود من تو خونه خالم برام کرد از قیمتش اطلاع ندار ...

مژه هاتون بلند بود از خودش؟

بعد لیفت تغییری حس کردین؟

من وضعیتشون خیلی افتضاحع میترسم با لیفتم تغییر نکنند

مژه هاتون بلند بود از خودش؟ بعد لیفت تغییری حس کردین؟ من وضعیتشون خیلی افتضاحع میترسم با لیفتم تغی ...

بله بلند بود فرم بود 

بله تعییر داشت اگر ارایشگرت کار بلد باشه قشنگ تغییرشو میفهمی

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃