2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصر شوهرم بود یا خواهرش

182 بازدید | 15 پست

امشب خواهر شوهرم زنگ زد ب شوهرم که تماس تصویری بهش بزنه،شوهرم قطع کرد و از واتساپ تصویری گرفت جواب نداد چند بار پشته هم گرفت ج نداد،بعد مجدد شمارشو گرفت اونم جواب نداد ،(پنج بازی زنگ زد بهش اونم ج نپاد)نیم ساعت بعد خواهرش زنگ زد که حالا بزن شوهرمم مجدد تصویری گرفت خواهرش رد داد تا اینکه بالاخره جواب داد شوهرم یکم عصبی شد گفت چرا قطع میکنی اونم کمی عصبی شد کو قطع کنم شوهرم با حالت شاکی گفت چخبر چکار میکنید اونم گفت بد کاری کردم بهت زنگ زدم دیگه نمیزنمو قطع کرد شوهرم هر چقدر گرفتش رد کرد

هردو 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چند بار زنگ زدن بالاخره مادرش ج داد و حرف زدن تصویری ،نگو اینا مهمونم داشتن جلوی اونا خواهرشوهرم با شوهرم حرف میزد ینی اونام میشنیدن صداشونو بعدشم من مادرشوهرمو مهموناشونم تصویری حرف زدم اخرشم گوشیو دادن خواهر شوهرم یه ذره حرف زدو گفت قطع میکنم کاری نداری خدافظ اصلا اجازه ی احوالپرسی ب من نداد خخخ