2777
2789
عنوان

راهنمای خرید جهیزیه

243 بازدید | 37 پست

سلام دوستان خواهش میکنم اونایی که عروسی کردین و از جهیزیتون استفاده کردین راهنماییم کنید چیا خریدین که به دردتون نخورد؟

مثلا سرخ کن.ساندویچساز. بخارپز و هواپز.بخارشوی.غذاساز .گوشکوب برقی.اتوپرس.سبزی خرد کن.جارو شارژی و...اینا کدوماش خوب و کاربردین؟

ظرفشویی هم کاربرد داره یا نه؟

درموردفرش هم نظر بدین ممنون روشن بگیرم یا تیره؟

نصف لوازم برقی الکیه،ولی خب از چشم مردم ،ملت میخرن دیگه😔

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من یبار لیست جهیزیمو برای ینفرفرستادم الان حوصله آپلود ندارم فقط بگم میتونی پلوپز همه کاره بگیری که هم بخارپزه هم زودپزه هم آبپزه هم کلی گزینه دیگه داره قیمتشم نصف میشه

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از بین اینایی که گفتی فقط جارو شارژی و غذاساز به دردت میخوره 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

گوشتکوب و جارو شارژی و خرد کن 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

من فقط دوبار از ماکروفر استفاده کردم  و یک بار از آرام پز   دیگ هیچی کاربرد نداشت برام     

آبمیوه گیر و مخلوط کن خوبه  

حوصله آشپزی و شیرینی و کیک درست کردن ندارم

سبزی خوردکن و بقیه چیزا اضافست بنظرم 

فرش روشن بگير خونه دلبازتر و بزرگتر ديده ميشه

مايكروويو خيلي ب كارم مياد

ظرفشور و لباسشويي و يخچال مارك خوب بگير

گوشكوب برقي سه كاره بگير خوردكنش خوبه ب دردم ميخوره

سرخكن رژيمي بگير من نخريم پشيمونم ميخام بخرم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

غذاساز کلا خیل بدرد میخوره.سرخ کن اگه خوبش باشه با روغن خیلی کم سرخ کنه خوبع بگیری.اتو پرس بدرد نمیخوره فقط جا میگیره.سبزی خرد کنم اگه زیاد استفاده نداری با غذا سازم میتونی سبزی خرد کنی

هوا پز وبخار پز وایناهم اصلاا استفاده نداره

فرشم خیلی روشن نگیر که واقعا افتضاح میشه درسته خونه رو بزرگ ودلباز نشون میده ولی ارزش نداره خیلی زود کثیف میشه

واقعا برای هرکسی متفاوته خب 

مثلا یکی پلوپز عصای دستشه اما من شش ساله پلوپز بیست کاره دارم کلا شش بار استفاده کردم 

جاروشارژی نخریدم مشکلی هم پیش نیومد!!

ظرفشویی نخریدم به شدت پشیمونم

چرخ گوشت و چایساز و خردکن و اسیاب و مخلوطکن خیایاستفاده میکنم. ابمییوه گیری هم همینطور 

اب مرکبات گیری نخریدم ولی لازم دارم باید بخرم 

همزن و ساندویچ سازم زیاد استفاده نشد 

جارو شارژی..گوشت کوب برقی.سولاردوم. پلو پز چند کاره که کیک هم میپزه.... ابمیوه گیری و اسیاب روی هم هست.‌..  خورد کن کوچیک بخر چون اللن اکثرا سبزی خورد شده میخرن..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔