2777
2789

من میخاستم همسرمو سوپرایز کنم امروز به دوستم گفتم خودم نمیتونم بیام بیرون چون میفهمه بعد عکسای خودم و همسرمو فرستادم براش گفتم برو چاپ کن بعد رفته بود چاپ کرده بود تویه یه کاغذ پیچونه بودشون و یه عالمه چسبم زده بود بعد من عکسمو بزرگ میخاستم ینی چندتا کوچیک کنارهم بودن میخاستم همونجوری باشن بعد رفته بود عکسارو با قیچی چیده بود و جدا کرده بود😐😐

حالا این اشکال نداره

بعد گفت من ۵ بهمن تولدمه بیا تو پارک از من فیلمبرداری کن من رفتم گفتم اشکال نداره حالا بزار کاری ک برام انجام داده رو جبران کنم بعد رفتم پارک یک سااااعت اونجا منتظر بودم بعد من وقتی هوا روشن بود رفتم که فیلماش خوب بشه و نورش خوب باشه وقتی اون اومد هوا تاریک شده بود

بعد از یک ساعت اومد حالا اومده بود بادکنک ساده خریده بود دو سااااعت نشست بادشون کرد بعد اینهمه وقت که بلاخره اماده شد هرچی فیلم و عکس میگرفتم میگفت خوب نشدن واقعا عصبیم کرد بعد کلی وقت هنوز میخاست بگیرم ازش گفتم من شوهرم داره میاد دنبالم قهر کرد گفت تو بخاطر عکسای خوودت اومدی😐

بعد شوهرم اومد من رفتم نشد همونجا عکسارو بفرستم براش

بعد اومدم خونه گفت همه عکس و فیلمارو بفرست

من حواسم نبود فرستادم همین دیشب اینترنت ۳۰ گیگ گرفته بودم شد ۳ گییییگ😐😐😭😭

الان عصبی ام خیلی چون خودم همیشه ۳۰ گیگ رو تا یک ماه میتونستم مصزف کنم بعد الان بهش بگم میگه چقد خسیسه و اینا ولی موضوع اصلا پولش نیست فقط خیییلی حرصم گرفت ک یک روزه تموم شد

بعد الان میخام بهش پیام بدم و بگم عکسای منو همسرمو حذف کنه چون شخصی بودن اگه مجبور نبودم نمیدادم بهشششش

بعد میخام بهشم بگم که هم عکسارو خراب کردی هم نتمو به خاک سپردی😐

چجوری بگم بهش

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

خب باید زود میومد دوستت

ولی خدایی ۲۷ گیگ نت برد؟مگه از چی فیلم گرفتی!

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید زود میومد دوستت ولی خدایی ۲۷ گیگ نت برد؟مگه از چی فیلم گرفتی!

وااای اره دارم خودخوری میکنمممم

فیلم از خودش گرفته بودم ولی هی میگفت بد شدن زیاااد شدن خیلی😭

نگوووو. خودت رو بی منت میکنی. دفعه بعد خودت کارات رو انجام بده. تا این اتفاقات نیفته. 

آی خدا دارم میمیرم از حرص چجوری نگمممم

ب راحتی😁

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
چجوری مطرخش کنم😂

من خودم رکم. راحت میگم حرفمو

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
من نمیتونمممم

پس ۳۰گیگو فراموش کن