2777
2789

من میخاستم همسرمو سوپرایز کنم امروز به دوستم گفتم خودم نمیتونم بیام بیرون چون میفهمه بعد عکسای خودم و همسرمو فرستادم براش گفتم برو چاپ کن بعد رفته بود چاپ کرده بود تویه یه کاغذ پیچونه بودشون و یه عالمه چسبمزده بود بعد من عکیمو بزرگ میخاستم ینی چندتا کوچیک کنارهم بودن میخاستم همونجوری باشن بعد رفته بود عکسارو با قیچی چیده بود و جدا کرده بود😐😐

حالا این اشکال نداره

بعد گفت من ۵ بهمن تولدمه بیا تو پارک از من فیلمبرداری کن من رفتم گفتم اشکال نداره حالا بزار کاری ک برام انجام داده رو جبران کنم بعد رفتم پارک یک سااااعت اونجا منتظر بودم بعد من وقتی هوا روشن بود رفتم که فیلماش خوب بشه و نورش خوب باشه وقتی اون اومد هوا تاریک شده بود

بقیشو پست بعدی میگم

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

بگو منتظرم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از یک ساعت اومد حالا اومده بود بادکنک ساده خریده بود دو سااااعت نشست بادشون کرد بعد اینهمه وقت که بلاخره اماده شد هرچی فیلم و عکس میگرفتم میگفت خوب نشدن واقعا عصبیم کرد بعد کلی وقت هنوز میخاست بگیرم ازش گفتم من شوهرم داره میاد دنبالم قهر کرد گفت تو بخاطر عکسای خوودت اومدی😐

بعد از یک ساعت اومد حالا اومده بود بادکنک ساده خریده بود دو سااااعت نشست بادشون کرد بعد اینهمه وقت ک ...

بعد شوهرم اومد من رفتم نشد همونجا عکسارو بفرستم براش

بعد اومدم خونه گفت همه عکس و فیلمارو بفرست

من حواسم نبود فرستادم همین دیشب اینترنت ۳۰ گیگ گرفته بودم شد ۳ گییییگ😐😐😭😭

الان عصبی ام خیلی چون خودم همیشه ۳۰ گیگ رو تا یک ماه میتونستم مصزف کنم بعد الان بهش بگم میگه چقد خسیسه و اینا ولی موضوع اصلا پولش نیست فقط خیییلی حرصم گرفت ک یک روزه تموم شد

بعد الان میخام بهش پیام بدم و بگم عکسای منو همسرمو حذف کنه چون شخصی بودن اگه مجبور نبودم نمیدادم بهشششش

بعد میخام بهشم بگم که هم عکسارو خراب کردی هم نتمو به خاک سپردی😐

چجوری بگم بهش

بعد الان میخام بهش پیام بدم و بگم عکسای منو همسرمو حذف کنه چون شخصی بودن اگه مجبور نبودم نمیدادم بهش ...

وقتی خودش اینقدر راحت و پررو تشریف داره توام مثل خودش باش 

دوست اینطوری رو میخوای چیکار 😤

💜