2777
2789
عنوان

پاکسازی پوست

213 بازدید | 15 پست

دوستان میخام تو خونه هفتگی پاکسازی کنم صورتمو

همون پاکسازی ساده مث بخور اب گرم و ماسک و اینا 

میشه بگید چ ماسکهایی خوبه 

ماسک خونگی نمیخام 

بیرونیا مث ماسک لجن یا حبابی اینا 

پوستمم چربه

من هفته ای ی بار اول بخور میدم صورتمو

بعد سفیده تخم مرغ رو  جدا میکنم هم میزنم کف کنه میزنم صورتم بعد ی برگ دستمال بعد دوباره سفیده میزارم خشک شه بعد از پایین رو به بالا میکشم یواش

منافذم تمیز میشه و کوچیک

بیشتر از ی بار در هفته نزن چون لایه برداره

پرورده کوردم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود قیمتش چقده عزیزم

نمیدونم عزیزم با چنتا محصول دیگه اوریفلم پارسال گرفتم ولی کوچیک بود سایزش و قیمت مناسب داشت ...الان به چنتا پیج اینستا پیام دادم گفتن این پک دیگه موجود نمیشه حیف شد

قابلمه بخار داغ هست برا صورت اسیب میزنه پوست شل میکنه منافد باز میکنه دستگاه بخور صورت . بخور سرد م ...

عزیزم 

اول کار باید بخورم گرم باشه ن داغ 

که منافذ پاک بشه و پوست اماده بشه برای پاکسازی و لایه برداری و غیره 

و دراخر باید یا پوست با اب رو ب سرد شسته بشه یا بخور سرد ک منافذ باز نمونه 

عزیزم  اول کار باید بخورم گرم باشه ن داغ  که منافذ پاک بشه و پوست اماده بشه برای پاکسازی ...

من برا پاکسازی نمیخوام من برا ابرسانی پوست میخواستم بدونم میشه با اب یکم گلاب مثلا بریزم تو دستگاه؟

من برا پاکسازی نمیخوام من برا ابرسانی پوست میخواستم بدونم میشه با اب یکم گلاب مثلا بریزم تو دستگاه؟

اره عزیزم هم میتونی گلاب بریزی 

هم گباه مخصوص نوع پوستتو و نوع کارایی ک میخای از عطاری بگیر یذره قاطی کن

هم بوی مطبوعی پیدا میکنه و هم خواص اون گیاه ب پوستت منتقل نیشه