2777
2789
عنوان

به نظر شما کارم زشت بوده؟

265 بازدید | 27 پست

سلام. دوستان من هفته قبل کرونا گرفتم بنا به حرف دکتر که با دیدن علائمم گفت. الان خدارو شکر با قرنطینه خانگی و درمانهای دکتر خوب شدم. منتها من خودم میدونم از کجا گرفتم. یه مهمونی خونه خواهرشوهرم بود که مخالف بودم بریم اما حرفم به خرج نرفت. حالا خواهرشوهرم زنگ زد که حالمو بپرسه منم گفتم از اونجا گرفتم. حالا شوهرم ناراحته میگه چرا میگی از اونجا گرفتم ناراحت میشه این بی ادبیه...

نظر شما چیه؟

بله هست

خب نمی‌رفتی! 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباس میگفتی ولی حالا دیگه ولش بیخیال

👇👇خانومای سایت توجه کنن ریختین رو سر من که چرا پسر تو سایت هست  باید بگم که من اتفاقی تو اینترنت یه موضوعی رو دیدم  اومدم جواب یک تاپیک رو بدم مجبور شدم ثبت نام کنم  بعد که جوابش رو دادم دیدم کلی تاپیک در مورد موضوعات مختلف  هست من هم عادت دارم افکارم رو بیان کنم واسه همین بعضی وقتا  تاپیک میخونم جواب رو میدم تا هم عقاید رو اصلاح کنم هم افکارم رو بیان کنم   درضمن جنسیت مرد هم بود پس الکی گیر ندیدن     اگه از حالا به بعد بخوای به من گیر بدی یعنی کمبود عقل داری پس گیر نده تو افکار خودت رو بگو و اون چیزی که دوست دارب تو تاپیک هات بنویس منم اون چیزی که میخوام  پس سرمون به کار خودمون باشه    کم عقل نباش  باشه؟

نه بابا تو حقیقت را گفتی

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎

چرا مجبور شدی بری؟همسرت مجبورت کرد درسته؟پس نباید به اون اینجوری میگفتی باید به همسرت میگفتی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شایدم نگرفته باشی اگه باهات صمیمی بود نباید میگفتی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
من نمی گفتم ولی پوست شوهرمو میکندم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اون بیچاره چه گناهی کرده خو😂😂😂😂😂

👇👇خانومای سایت توجه کنن ریختین رو سر من که چرا پسر تو سایت هست  باید بگم که من اتفاقی تو اینترنت یه موضوعی رو دیدم  اومدم جواب یک تاپیک رو بدم مجبور شدم ثبت نام کنم  بعد که جوابش رو دادم دیدم کلی تاپیک در مورد موضوعات مختلف  هست من هم عادت دارم افکارم رو بیان کنم واسه همین بعضی وقتا  تاپیک میخونم جواب رو میدم تا هم عقاید رو اصلاح کنم هم افکارم رو بیان کنم   درضمن جنسیت مرد هم بود پس الکی گیر ندیدن     اگه از حالا به بعد بخوای به من گیر بدی یعنی کمبود عقل داری پس گیر نده تو افکار خودت رو بگو و اون چیزی که دوست دارب تو تاپیک هات بنویس منم اون چیزی که میخوام  پس سرمون به کار خودمون باشه    کم عقل نباش  باشه؟

عزیزم  سیاست داشته باش!

درسته راستشو گفتی ولی نباید میگفتی که بعدا اعصاب خودتو بهم نریزن که تو اونروز گفتی از فلان جا کرونا گرفتم:)❤

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕