2777
2789
عنوان

کوتاهی مو

164 بازدید | 12 پست

من 3/4 ماه پیش مو هام مصری بود عین اسکلا رفتم پسرونه زدم و امروز رفتم که مرتب کنم ... خیییییلی پشیمونم ..رشد موهام خیلی خوبه ولی امروز آرایشگاهی مسخره خیلی کوتاه کرد صد دفعه هم بهش گفتم ... چیکار کنم ؟؟؟ خیییییییییلی پشیمونم .. صورتم هیچ مشکلی نداره و نیازی به هیچ عملی ندارم ولی با این موهام ریده شده به صورتم .... اصلا اهل موی بلند نیستم فقط درحد مصری دوست دارم .... اعتماد به نفسمو از دست دادم ... خیلی پشیمونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرونه اس

بیا درخواست بده خصوصی 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
بلد نیستم تازه اومدم نی نی سایت

قسمت بالای گوشی روی زنگوله بزن میبینی 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین