2777
2789
عنوان

دوراهی

69 بازدید | 9 پست

سلام یک دوراهی گیر گردم خواستم نظر شما هام بدونم

من شاغلم وحجم کارم به شدت بالاست تقریبا روزی ۸ ساعت که سرکارم ۷.۳۰ کار میکنم ووقت یک لحظه استراحت ندارم به غیر از ساعت کاری باید آنکالم باشم  وسرپرست یک واحد هستم وماهی تقریبا ۴۰ ساعت اضافه کار داخل خونه دارم که مجبورم انجام بدم .الان یکار دیگه رفتم ازمون ومصاحبه که پذیرفته شدم ولی دریافتی حقوقم تقریبا نزدیک دومیلیون کمتر از اینجاست ولی حجم کارم تقریبا ۴ ساعت در روزه ووقتی بیام خونه دیگه استرس آنکال بودن ومجبوری پای سیستم نشستن را ندارم وبه عنوان کارشناس بابد برم.الان نمیدونم چه کنم شما کدوم را انتخاب میکردید کار راحتتر وحقوق کمتر کار سخت وحقوق بیشتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار کمتر پول کمتر استرس کمتر لذت بیشتر از زندگی 

مگه همه ی زندگی پولللللله

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بستگی به شرایط زندگیتون داره. اگه بچه دارید خوب بهتره یه وقتی برای بچه هم داشته باشین. به نیاز مالی هم بستگی داره. آینده کار، اینکه کدوم کمتر ریسک بیکار شدن داره. البته به خودتون هم بستگی داره. من خودم ترجیخ میدم یه زمان هایی برای استراحت خودم داشته باشم ولی حقوقم کمتر باشه. تا بتونم از اون حقوق کمتر لذت ببرم. ولی گاهی هم پول لازم میشه میگم کاش شب و روز کار باشه استراحت نکنم ولی پول باشه  

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/
بستگی به شرایط زندگیتون داره. اگه بچه دارید خوب بهتره یه وقتی برای بچه هم داشته باشین. به نیاز مالی ...

کار که راحتره اینده کاری بهتری داره ولی کاری که هستم چون یکجوری خصوصیه ممکنه یک زمانی به مشکل بخوره واینکه توی کار فعلی تخصصی کار میکنم وبه کارم احتیاج دارن وسخته ولی کار راحتتره را میتونن جایگزین واسم‌پیدا کنن وخیلی تخصصی نیست

کار کمتر پول کمتر استرس کمتر لذت بیشتر از زندگی  مگه همه ی زندگی پولللللله

خیلی موافقم..استرس کاری که هستم الان نسبت به سالهای تول که بی تجربه بودم کمتره ولی گاها پیش میاد  که یک اتفاقی واسه یک جایی پیش بیاد ومن باید تو هر ساعتی مشکل را برطرف کنم

عزیز من از من به شما نصیحت برای زندگی کردن پول دربیار نه برای پول دراوردن زندگی!

اما باز هم مونده به شرایط خودتون و اینکه به اون دو میلیون مابه التفاوت چقدر احتیاج داری!!!