2777
2789
عنوان

اموزش زبان برای کودکان

76 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

برای بچه 2سال ونیم ب بالا برنامه ای میشناسین ک اهنگ و مکالمه مناسب اموزشی داشته باشه . . ؟ 

لطفا اسم برنامه و آموزشش رو بگین

سپاس

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جدا از زبان چه کارها و تمریناتی با بچه هاتون انجام میدین که ذهنشون باز بشه؟ بچم 3/5 سالشه

شعر و ترانه میخونم باهاش، فوتبال و گل بازی میکنیم، خاله بازی ، گاهی پیاده‌روی میریم، و. . . . ذهنش خوبه ، میخام کم کم زبانم یاد بگیره توی خونه باهم بخونیم. . از گوشی دست گرفتن بچه‌ها بیزارم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
شعر و ترانه میخونم باهاش، فوتبال و گل بازی میکنیم، خاله بازی ، گاهی پیاده‌روی میریم، و. . . . ذهنش خ ...

منم عادتش نمیدم

نمیدونم تو این سن بقیه بچه ها چجورین؟؟ ☹️

بچه منم زرنگه ماشالله

چندروزه رنگارو یاد گرفته تقریبا 

بازی فکری دیشب باهاش بازی میکردم اشکال هندسی رو فکر نمیکردم بلد باشه چون خودم بازی نکرده بودم باهاش دیدم خودش یاد گرفته بچم🤦‍♀️🥺

گفتم امروز برم بیرون واسش بازی فکری بخرم باهاش تمرین کنم اما نمیدونم چی☹️☹️

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
سلام عزیزم.. برا دو زبانه شدن پسرتون کارتون ب زبان اصلی براش زیاد بذارین برین پیچ دکتر امینی تو این ...

سلام ببخشید میشه اسم دقیق این پیج و بگین

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋