2777
2789

کسی بوده آی یو آی دردناک داشته باشه. کجا برم برا درمانش . چرا توعکس رنگی رحم نگفتن لوله هات مشکل داره

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم این ماه انجام میدم میشه مراحل شو بگی و کجا انجام دادی من مشکم پلی کستیکه شوهرم سالمه

سونوی رو زسوم قاعدگی. نوشتن دارو . تزریق 3 سی نال اف دو نافی . سونوی روز دهم دیده شدن فولی 20 و 16. تزریق hcg. روز دوازده ای یو ای. 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
سلام منم این ماه انجام میدم میشه مراحل شو بگی و کجا انجام دادی من مشکم پلی کستیکه شوهرم سالمه

روز سوم پریچدی میری دارو میخوری  بعد بت میگن بری سونو سایز فولیکولت اکی باشه اندومترت خوب دکتر امپول ازاد سازی تخمک رو میده  بعد میگه کی بری میری از شوهرت نمونه میگیرن روش کار میکنن بعد دکترت میاد بت تزریق میکنن 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
از همه منفی میشه ک! پس منم منفی میشه 

نه . اینطور نیس . من روزای اول ای یو ای خونریزی داشتم

دکتر نگفت خونریزیت برای چیه ؟

نه گفت طبیعیه ولی الکی میگه مگه میشه هم درد هم خونریزی طبیعی باشه

نه گفت طبیعیه ولی الکی میگه مگه میشه هم درد هم خونریزی طبیعی باشه

منم ذیروز انجام دادم خونریزی نداشتم فقط یکم زیره دلم درد میکنه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
آره عزیزم، امروز روز دوازدهمه ولی هیچ علامتی ندارم ، اینقدرم ک همه منفی شدن دیگه امیدی ندارم 

پناه بر خدا توکلت عل الله ان شالله که نتیجه بگیرید