2777
2789
عنوان

خدا چ شکلیه۔۔۔۔۔

208 بازدید | 18 پست

خدا چطوریه 

خدا چرا خدا شده 

خدا کجاس

خدا ۔........

اینا رو وقتی بچه ها سوال میکنن چی جوابشون میدین 

ولی منطقش این بود ،بین شانس ،پول و قیافه حداقل یکیشون داشته باشم...⁦☹️⁩

خدا نوره، چون وجودش از خودشه، خدا تو قلبته 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم از 4 5سالگی فک میکردم ی ادم قدرتمنده ک تو آسمونا رو تخت نشسته و هممون از اون بالا میبینه

بعد ها ک میگفتن مث ادم دست و پا نداره و نوره 

فک میکردم صورتش مث خورشیدع

اصلا هم فکر خوبی راجبش نداشتم فک میکردم از اطاعات بنده هاش خوشحال میشه و دوست داره ک بقیه زیر دستش باشن

باید بگی خدا اونقدر باعظمته که ما نمی‌توانیم بفهمیم چه جوریه.

باید بگی خدا تو  قلب بنده هاش جا داره

خدا شبیه همه موجودات تو دنیاست 

این که خدا چرا خدا شده رو خودم خیلی بهش فکر میکردم وقتی بچه بودم.الان ک فلسفه مطالعه کردم جوابشو فهمیدم.بهترین جوابی کهب ذهنم میرسه این که بگی بزرگ بشی میفهمی😑

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خودم از 4 5سالگی فک میکردم ی ادم قدرتمنده ک تو آسمونا رو تخت نشسته و هممون از اون بالا میبینه بع ...

حالا کی گفته ک نوره؟؟؟

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752

اون حال خوب تو قلبمه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بگو خدا یکی هست که خیلی خیلی مهربونه و بنده هاش و بچه ها رو خیلی خیلی دوست داره اینطوری بگو بگو هر کاری می تونه بکنه خیلی قدرتمند و بخشنده و مهربونه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
بشین ب بچه ات زبان و ریاضی یاد بده کتاب داستان بخون چیکار ب این حرفا داره 

اگه بچه به این سوالا فکر نکنه وقتی بزرگ شه بحران معنویت براش پیش میاد.این میشه پوچ گرایی میشه اخلاق گریزی میشه بی وجدانی میشه خودکشی.

به سوالای معنوی بچه ها باید جواب داد در حد خودشون

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بشین ب بچه ات زبان و ریاضی یاد بده کتاب داستان بخون چیکار ب این حرفا داره 

بچه ای ک سوال میپرسه چیکار کنم خب بعد بچم ۶سالشه در  خودش ریاضی بلده زبان ن  خیلی کنجکاوه

ولی منطقش این بود ،بین شانس ،پول و قیافه حداقل یکیشون داشته باشم...⁦☹️⁩
حالا کی گفته ک نوره؟؟؟

تو قرآن نوشته شده خدا نور آسمان ها و زمینه.سوره نور آیه ۳۵فکر کنم.

البته منظورش نور معمولی نیست.به این معنی که همه موجودات به واسطه خدا آشکار شدن و اگه خدا عنایتش رو از موجودات بگیره ناپدید و نابود میشن

اگه بچه به این سوالا فکر نکنه وقتی بزرگ شه بحران معنویت براش پیش میاد.این میشه پوچ گرایی میشه اخلاق ...

من هنو خودم بچه ام

ولی ضریب هوشی 160 داشتم هرچی هم جواب بدن فایده نداره

مگه بچه چقد میخاد فک کنه

البته قدرت کلام رو نمیشع نادیده گرفت ها

اما فک میکنم ی بار تو 6 7 سالگی ب این قضیه فک میکنه

ی بارم وقتی 13سالش شد

الان اگه خودم بچه داشتم بهش میگفتم نمیدونم خدا کی و چی هست

براش مثال ماشین و صدا و رنگ معروف رو میزدم