2777
2789
عنوان

رفتار کی عجیبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 31 پست

خب کارش اشتباه که هست ولی بستگی به لحن صحبتش هم داره

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه دوساله ک ازدواج کردم؟! مگ کرونا دوسال پیش بود؟! اخه کرونا هم باشه میتونه با رعایت پروتکل بهداشت ...

شاید از نظر مالی نمیخواد زحمت بده بهرحال خواهرشه باهاش راحته بنظرم از خودش بپرسه

Silenc says a lot more than you think 🤍
شاید از نظر مالی نمیخواد زحمت بده بهرحال خواهرشه باهاش راحته بنظرم از خودش بپرسه

بحث مالی نیس! لابد نیم ساعت بشنیه یه چایی بخوره بعد بره اگه اینقد نگران وضع مالی باشه! ضمنن اومده تهران حتا به خواهرش نگفته من تهرانم😏مطمنم یه کاسه ای زیر نیم کاسس

مَرد اونِه که نَذاره تَرس از دست دادنِشو‌ داشتِه باشی!🐾✨☘

ببین مثلا ما یه عروس داریم که هربار میریم خونش رفتارش خوب نیست و ما تصمیم گرفتیم نریم الان شاکی شده پیش شوهرش که خانوادت به ما سر نمیزنن

شاید به اشتباه شما هم همچین پیامی رو به خانوادتون دادید یا مثلا همسرتون که اونا راحت نیستن بیان اونجا بنظرم بهتره از خود خواهرت بپرسی

Silenc says a lot more than you think 🤍

عین خودم بازم من میرم...حتی زنگم نمیزننن همیشه من زنگ میزنم باورکن تا یک سالم زنگ نزنم نمیزننن ببینن مرده ام زنده ام من بازم همشونو دوس دارم عاشقشونم ناراحت نباش گلم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
خیلی حس بدی دارم

نه عزیزم بخدا الان من ده ساله اینجوریم حتی به من چله ای عیدقربونی ام نمیارن ولی اونا بهم دیگه میدن ..الا من خونه همن میرن ولی من دعوتم میکنم نمیان اصلا دعوا مونم نشده جالب اینجاس که من غریبم ولی اونا تو یه شهرن ..توخودتواذیت نکن زندگیتو بکن لذت ببر بااین فکرا اذیت میشی اونامتوجه نیستن...قوربونت بشم 😍😘

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
نه عزیزم بخدا الان من ده ساله اینجوریم حتی به من چله ای عیدقربونی ام نمیارن ولی اونا بهم دیگه میدن . ...

چرا اینکارو میکنن اخه؟

من هر ماه براش هدیه میخرم میفرستم با پست

ممنون خدای عزیزم🎀