2777
2789
عنوان

مامان هایی که نی نی هاشون با رحم اجاره ای بدنیا اومدن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7756 بازدید | 121 پست
عزیز توی دوستانت آشناهات بسپر یه خانم برات پیدا کنن  یکی از دوستانم میگفت توی ورامین کجاس اونج ...

همین جاهایی که میگید من رقتم بهزیستی کمیته امداد گفتن ندارن 

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه مبلغ با ماهیانه طی میکنی به اون خانوم میدی ماهیانه خرج خوراکش میشه دیگه اسکان دادن اینا اخت ...

مرسی از توضیحت گلم

مطمئنم سال دیگه این موقع‌ها نی‌نی بغلته

امیدوارم بهترین کیس رو پیدا کنی

اینجور مواقع اکثرا از نردیکان کمک میخوان.‌ البته من نمیپسندم ولی خب اگه از اطرافیان کسی قبول کنه واقعا خواهری کرده در حقت و ثواب کرده

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
مرسی از توضیحت گلم مطمئنم سال دیگه این موقع‌ها نی‌نی بغلته امیدوارم بهترین کیس رو پیدا کنی اینجور ...

مرسی عزیز دلم متاسفانه از اشنایون کسی ندارم

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔

الهی عزیزدلم خودت باردار بشی به زودی 

نیازی به این افراد پیدا نکنی ...

من اصلا دکتر گفت رحمت رو دربیار ....الان باردارم 

البته سه تا بارداری داشتم سقط شدن 

اینم خدا بخواد میمونه ...فقط خدا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیرم چون شما اطلاعاتت بالاس ازت میپرسم و صرفا برای اطلاعات عمومی میخوام بدونم دهنده رحم باید حتما ...

حتما باید ازدواج کرده باشه و ترجیحا سابقه زایمان داشته باشه

بعضی وقتا مطلقه هم قبول میکنن

بقیه اش توافقی هست

دوستم خودش خانمه رو آورد توی یه آپارتمان و نه ماه به غذاش و بقیه چیزا نظارت کرد

محل سکونت بر عهده شما نیست ولی تمام هزینه های پزشکی با شماست

و باید حواستون به تغذیه باشه چون امکان داره سهل انگاری کنن یا پول اگه بدید خرج نکنن و غذا نخرن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

حتما باید ازدواج کرده باشه و ترجیحا سابقه زایمان داشته باشه بعضی وقتا مطلقه هم قبول میکنن بقیه اش ...

مرسی گلم از توضیحت

استارتر خب شما هم طرف رو نه ماه بیار پیش خودت و تحت نظر خودت بگیر تا خیالت راحت باشه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
همین الان داشتم فکرمیکردم کاش اون کاربریو ببینم ک عکس دخترش پروفش بود😍😍😍

😍😘

دلت تنگ شده بود واسم؟ 🤭🤣

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دخملت چند شهریور دنیا اومده؟

۲۲شهریور ۹۸

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
میشه بگین چجوری پیدا کردن این خانومو من خیلی نگرانم ۳۰ تا ۴۰ درصد واقعا کمه برا این روش تنها راهم ای ...

کلا ivf شانس موفقیت ۳۰ تا ۴۰ درصد

اگه مثبت شه ماهانه یه مبلغی و آخر سر هم مبلغ کلی

مرکز ناباروری هم دارن معرفی میکنن، این خانوم از اقوام همسایه خالم...گفته ماهی ۱ تومن، آخر سر هم ۳۵ تومن

۲۲شهریور ۹۸

وووی پسر منم ۲۲ شهریور ۹۸ دنیا اومد ساعت ۶و ربع صبح بیمارستان اقبال

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وووی پسر منم ۲۲ شهریور ۹۸ دنیا اومد ساعت ۶و ربع صبح بیمارستان اقبال

من روز بعدش وقت سزارین داشتم، دردم ۱۱ صبح شروع شد رفتم بیمارستان

تا زایشگاه اجازه دادن دکترم اومد ؛ دقیقا ۷ و ۴۰ دقیقه دنیا اومد😍