2777
2789
عنوان

مامان هایی که نی نی هاشون با رحم اجاره ای بدنیا اومدن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7756 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به شوهر اون خانوم محرم باشن؟

نه اصلا میتونن هیچوقت همو نبینن بعد ۹ماه بچه رو فقط تحویل بگیرن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
به من گفتن احتمال ۳۰ تا ۴۰ درصد همینم روش سختیه واقعا دکترا دست ودل ادمو میلرزونن  امکان داره ...

یه روش پر هزینه ولی کم ریسک هست

مهم پایش فرد دهنده رحم هست برای نه ماه

نگران نباشید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

واقعا کدوم مرکز انجام دادن ؟ از چه طریقی اون خانوم چیدا کردن

ارومیه دکتر تیزرو 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
شما ازا ین روش استفاده کردین من خیلی بابت این نگرانم خانومه دارویی مصرف کنه بچه بندازه یا مصرف نکنه ...

عزیزم‌نگرانی نداره.شما پول رو مرحله به مرحله میدید.مطمئن باشین اون خانم هم‌رعایت میکنه.مراکز معتبر برین که خودشن براتون رحم پیدا کنن

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤
زنداییم عید پسرش دنیا میاد خودش دخترش دنیا آورده ۸ سال پیش واسه جراحی های زیاد شکمی نمیتونست باردا ...

میشه بگین چجوری پیدا کردن این خانومو من خیلی نگرانم ۳۰ تا ۴۰ درصد واقعا کمه برا این روش تنها راهم این روشه 

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔
شما ازا ین روش استفاده کردین من خیلی بابت این نگرانم خانومه دارویی مصرف کنه بچه بندازه یا مصرف نکنه ...

عزیزم بچه بیفته که اون خانم پولی نمیگیره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیز یه آشنا پیدا کن 

چون دوستان من ضرر کردن شدید 

نکنه اولین مرحله پول رو میگیرن بعد سقط میکنن 

کارشونه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️