2777
2789
عنوان

مامان هایی که نی نی هاشون با رحم اجاره ای بدنیا اومدن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7756 بازدید | 121 پست
میشه توضیح بدین در مورد شرایطش؟

شرایط خاصی نداره

خانمی که سابقه بارداری و زایمان تره پیدا میکنید 

جنین رو به رحم ایشون انتقال میدید 

بعد نه ماه بچه تون رو تحویل میگیرید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

زنداییم عید پسرش دنیا میاد خودش دخترش دنیا آورده ۸ سال پیش واسه جراحی های زیاد شکمی نمیتونست باردا ...

همین الان داشتم فکرمیکردم کاش اون کاربریو ببینم ک عکس دخترش پروفش بود😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداییم عید پسرش دنیا میاد خودش دخترش دنیا آورده ۸ سال پیش واسه جراحی های زیاد شکمی نمیتونست باردا ...

دخملت چند شهریور دنیا اومده؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
در مورد چی اش کمک میخوایین 

شما ازا ین روش استفاده کردین من خیلی بابت این نگرانم خانومه دارویی مصرف کنه بچه بندازه یا مصرف نکنه واینکه یکسری چیزا رو رعایت نکنه این کسایی که واسطه ای ها معرفی میکنن نمیتونم اعتماد کنم کس دیگه ای ام نیست برام انجام بده

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔
در مورد چی اش کمک میخوایین 

به من گفتن احتمال ۳۰ تا ۴۰ درصد همینم روش سختیه واقعا دکترا دست ودل ادمو میلرزونن 

امکان داره مرحله تخمک کشی برم و لغو بشه ؟ تنبلی تخمدان ندارم

شما ازا ین روش استفاده کردین من خیلی بابت این نگرانم خانومه دارویی مصرف کنه بچه بندازه یا مصرف نکنه ...

باید ی ادم خوب وشناخت داری انتخاب کنی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
چرا از رحم اجاره ای استفاده میشه؟؟ من مجردم میخام بدونم

چون من رحمم کوچیکه وتوانایی نهداری بچه رو نداره سندرم راکی تنسکی هستم