2777
2789
عنوان

مامان هایی که نی نی هاشون با رحم اجاره ای بدنیا اومدن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7756 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ولی نمیتونم اعتماد کنم بهشون

مشهد مرکز ناباروری ارمغان خودشون دارن معرفی میکنن

هرجا هستین باید بگردین که پیدا کنید!

با تو خونه نشستن هیچ کاری پیش نمیره

زندایی من کلی پرس و جو کردن تا این که همسایه خالم گفت فلانی فامیلمون شوهرش زندان، دوتا بچه سالم داره، بپرسم ازش

که خداروشکر درست شد کارشون

شما اول ivf انجام بده جنین هاتو فریز کن، این حین هم دنبال باش... پیج، آشنا، مرکز ، ...هرجا 

زرتی که نمیخوای پول بدی بهشون، روند قانونیش طی میکنی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ممنون فدات بشم😘

🌹

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
واقعا نتیجه گرفتن؟ اون خانومو چجوری پیدا کردن؟

آره بچه هاشون بزرگن

چند قلویی هم داشتن

چند تا خواهرن 

شاید رو هم رفته ۱۵ تا بچه رو با رحم اجاره ای آورده باشن

اینی هم که از کجا پیدا کردن

خارج از ایران هستن و میلیاردر

پول دادن بهشون

.
مشهد مرکز ناباروری ارمغان خودشون دارن معرفی میکنن هرجا هستین باید بگردین که پیدا کنید! با تو خونه ...

عزیز دلم من مشهد نیستم اراکم من فقط خانواده خودم میدونن سمت همسری نمیدونن متاسفانه کسی نیس بعدم شما میدونی من کجا ها که سر نزدم پس قضاوت نکن

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔
عزیز دلم من مشهد نیستم اراکم من فقط خانواده خودم میدونن سمت همسری نمیدونن متاسفانه کسی نیس بعدم شما ...

قضاوت نکردم چرا بهت برمیخوره...حرف بدی هم نزدم!

میگم دنبال باش پیدا میکنی انشاالله

آره بچه هاشون بزرگن چند قلویی هم داشتن چند تا خواهرن  شاید رو هم رفته ۱۵ تا بچه رو با رحم اج ...

خارج یه خورده راحتتره شرایط وپیدا کردن اون فرد

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔
نه میخواستم دخترتو ببینم😂😂 و بدونم دوباره باردار شدی؟

بله باردارم❤

رحم خود زن قدرت نگهداری نداره یا میل نداره خودش دوره بارداری رو بگذرونه یا براش بارداری خط ...

مگه ب میل ماس ک نخایم دوره بارداری بگذرونیم مگ رحم اجاره ای ب کسی ک خودش رحمش سالمه میدن

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
سلام منم دوتا جنین فریز دارم و دنبال رحم‌اجاره ای هستم ولی هنوزهیچی نمیدونم از این پروسه و متاسفانه ...

سلام منم اینقدر این درد رو تو دلم نگهداشتم دارم می‌ترکم. جنین فریز دارم و اما مرکزی جایی نیس که بشه مراجعه کرد و مادر جایگزین پیدا کرد...🥺