2777
2789

درود خدمت همتونننننن✨

امیدوارم روز خوبی رو پیش رو داشته باشید 😋

آقا مثلا قرار بود من تا 9 شب نی نی سایت نیاماااا😑

ولی خب دیدم به جای زنگ استراحتم بیام یه سر بهتون بزنم و زودی برم 😜

یه نکته ای رو میخوام بگم نمیدونم چقدر موافقید یا نه، لطفا انقدر تاپیک های انرژی منفی نزنید خب🤬

مثلا کیا بدون عشق زندگی میکنن، یا کیا بهشون خیانت شده یا کیا مادرشوهر بد دهن دارن یا..... 😭

تو این شرایط بد جامعه بهتر نیست به هم انرژی مثبت بدیم؟ ☹️✖️

در آخر بگم من اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه ولی همتون رو دوست دارم 😍🌈

امیدوارم امروز به اهداف کوچیکتون برسید😍🌺

مخلص همتونم"وی لاتی حرفید" 😑😂

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

عزیزم شما که اینقدر انرژی مثبت دارین میشه تاپیک اخر منم بیاین

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه ترک کرد نی نی سایتو زور نزن 😅

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نه من 11 و نیم میرم تا دو😜

ععع الان ۲ دقه گذشته هستی یا ن 😛

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نه هستم دارم جواب دوستان رو میدم🙄🚫

😁😁

بگو گلم

امیدوارم نظر من دخالت برداشت نشه

عزیزم همون جوری که میدونی ادم ها شخصیت های متفاوتی دارن علایق هم بستگی به شخصیت انسان داره برای همین همه انسان های دنیا یک نوع علایق ندارن و در همه چیز تقریبا نظرات و فکرهای متفاوتی دارن

7 میلیارد ادم 7 میلیارد فکر و سلیقه و پوشش متفاوت و.....

در رابطه با اون قسمت اخر امضات که گفتی تیپ لش شعور نمیاره....خدای نکرده کسی نگفته که کسی که تیپ لش استایل اش هست کم شعور هست یا اونی که رسمی و زبان ساده بگم دخترانه لباس می پوشه کاملا شعور داره ادما رو از روی تیپشون که درصد شعورشون رو نمی سنجن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
امیدوارم نظر من دخالت برداشت نشه عزیزم همون جوری که میدونی ادم ها شخصیت های متفاوتی دارن علایق هم ب ...

نظرت کاملا درسته گلم

ولی هر کسی رو اطرافم دیدم فکر می‌کرد با پوشیدن اون نوع لباس سطح فرهنگ و اینا رفته بالا چون رو مده، بخاطر همون اینو تو امضام نوشتم🙂🌸

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙
نظرت کاملا درسته گلم ولی هر کسی رو اطرافم دیدم فکر می‌کرد با پوشیدن اون نوع لباس سطح فرهنگ و اینا ر ...

ممنون گلم🌸

متوجه شدم عزیزم بعضی ها اصلا به علایق شخصی خودشون دقت نمیکنن فقط و فقط پیروی یک کلمه به اسم مد هستن حالا فارق از این که اون مد چیه و فکر می کنند به اشتباه مد شعور میاره  

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨