2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این علاقه رو قبول ندارم 

منکر این نمیشم که میشه از عکس کسی حس خوب دریافت کرد ولی اسمش عشق و علاقه نیست تو منطق من    یا اینجوری بگم که من اون رو عشق نمیگم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

تجربه خودم نبوده.ولی بله می شناسم از روعکس پسندیده

معنم مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...کس نداد که پسِ پرده که خوب استو که زشت...زاهدا معنم مکن خود دانمو کردار زشت...مابه دوزخ میرویم ارزانیت بادا بهشت
من ی دختر مذهبیم گاهی میزنه ب سرم برم بگم اما باز میگم خرنباش

منظورتون اینکه از روی عکس پسندیدید؟ اگه اینکه به خونوادتون بگید حضوری ببینید شاید واقعا همون حسی دارید که با عکس دیدید

معنم مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...کس نداد که پسِ پرده که خوب استو که زشت...زاهدا معنم مکن خود دانمو کردار زشت...مابه دوزخ میرویم ارزانیت بادا بهشت
منظورتون اینکه از روی عکس پسندیدید؟ اگه اینکه به خونوادتون بگید حضوری ببینید شاید واقعا همون حسی دار ...

میدونین اون اقا خواستگار بنده بودن اما به خاطر خواهر بزرگترم ماددم ردشون کرد منم دختری نیسم ک پی پسرو این چیزا باشم اما نمیدونم چرا ب ایشون اینجوریم اینطورم نی ایشون تنهاخواستگارم باشه ولی ایشون فقط ب دلم نشسته اون دوسه سال بوده ک منو دورادور زیرنظر داشان حالام ناراحتم میترسم برن بایکی دیگ ازدواج کنن

ن عشق نه ولی انگار طرف بامعیارام جوره ک خوشم میاد

اگه از لحاظ ظاهری میگی  که اره خب ادم اگه کسی رو توی یک نگاه هم ببینه ممکنه جذب قیافش بشه و از چهرش خوشس بیاد 

ولی این اسمش علاقه نیست   همون علاقه به چهره  یا دوست داشتن چهرشه 

میتونی با دیدن اخلاق و رفتارش اسم اون احساس رو علاقه و عشق بزاری 

بببین مثلا این پسرای مدل رو همه دخترا دوست دارن  ولی فقط در حد عکسه    متوجه منظورم میشی ؟ 

یعنی میگم که یه چیز طبیعی هستش احساسی که داری 

مم خودمم میگم قیافه برام مهمه در اول کار  بعدش با رفت و امد و دیدن و شنیدن هست که ادم احساس واقعی پیدا میکنه 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
آره بهش علاقه مند میشی دیگه تازه فقط با شغلشم میشه علاقه چیز خاصی نیستا آدم ممکنه به شی هم علاقه من ...

ینی من چ کنم اعصابم از دست خودم خورده من خودم توموقعیت خوبیم دوسال دیگ معلم میشم

میدونین اون اقا خواستگار بنده بودن اما به خاطر خواهر بزرگترم ماددم ردشون کرد منم دختری نیسم ک پی پسر ...

حتما باز به خونوادتون بگید. انشالله که هرچی صلاحتون هست رو خدا بهتون بده.