.به راستي خداوند و فرشتگانش بر پیامبر (ص) صلوات می فرستند ای کسانی که ایمان آورده اید بر پیامبر (ص) صلوات و سلام بفرستید . در این آیه خداوند منزلت و شرافــت رسول الله (ص) را در حال حیات و ممــات بیان فــرموده است و (صلوات) از طرف پروردگار رحمت و رضوانش است و از طرف ملائكه دعا و استغفار است و از طرف امت دعا و بزرگداشت امر خداوند است. {1} پیـر طریقت حضرت شیخ سید طــه کمالی زاده حسینی نقشبندی ( قدس الله اسرارهُ ) می فرمایند : «پیامبر عظیم اشأن اسلام (ص) بسیار برای اسلام و این امت زحمت کشیدند و همیشه در فکر امتش بودند که این امت امروزه بهترین امت میباشد پس باید شب و روز بر این پیامبر عزیز سلام و صلوات بفرستیم ، که خداوند خودش می فرماید " همانا من و همه ملائکه بر پیامبر سلام و صلوات می فرستیم شما هم ای ایمانداران بر او سلام و درود بفرستید " . و این فقط برای پیامبر اسلام بوده و برای هیچ پیامبر دیگری نبوده است . صلوات تا حدودی جنبه وجوبی دارد چرا که اگر ما در معنی این آیه تفکر کنیم جنبه وجوبی صلوات بر ما آشکار خواهد شد و بر هر مسلمانی واجب است که بر پیامبر اسلام (ص) صلوات بفرستد ».
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮