2777
2789
عنوان

دوستان مسلط به اینستا

42 بازدید | 6 پست

میشه با یک گوشی و یک سیم کارت دوتا اکانت اینستا داشت؟

من الان یکی با اسم خودم دارم،میخوام یکی دیگه درست کنم.که با اسم خودم نباشه و کسانی هم که شماره منو دارن اصلا براشون پیامی چیزی نره و نفهمن که من این حساب رو دارم....میشه؟

آره با جیمیل

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان.

آخه من این اکانتی که میگم با اسم خودمه ،همین که درست کردم و همون لحظه ای که وارد شدم چند تا از دوستان و آشناها اومدن فالوم کردن...از کجا اینقد زود فهمیدن؟

اینایی که اومدن همشون شماره منو دارن....

مربوط میشه به سیو شماره؟

ممنون دوستان. آخه من این اکانتی که میگم با اسم خودمه ،همین که درست کردم و همون لحظه ای که وارد شدم ...

بعله چون با شماره رفتی، وقتی با شماره میری به کسایی که شمارتو دارن تو کانتکت میاره