2777
2789

من حال ندارم خوابمم نبرد

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من از پنچ بیدار شدم. شوهرم میرفت سرکار. خودمم دست و بازوی راستم وحشتناک درد میکنه. مسکن هم ندارم بخو ...

شوهر من هر چی صداش زدم بیدار نشد بره سره کار. گفت برو ببین برف زیاده هوا سرده بعد گرفت خوابید😐

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ما واسه یه کار ضروری اومده بودیم اردبیل میخواستیم فردا در بیاییم بریم که اینجوری کولاک شد گیر کردیم اینجا😢😢😢😢😢راستی واسه گردش نیومده بودیما یه کاری بود که بخاطر کرونا هی عقب میفتاد تا وضعیت یکم بهترشد  اومدیم که الانم گیر کردیم منم از استرس راه بیدارم

من ازدیروز صبح هنوز نخوابیدم پیش داداشم نشستم دارم نگاش میکنم سرصبحی براش دعا کنین حالش خوب بشه انشاالله هرکی این وقت برای دادشم دعا کنه که خوب بشه خدابه چیزهایی که آرزوشه برسونه  و رازدلش حاصل شه

💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد  یک نفرمی سوزد  ویک نفر می میرد   قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود  حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...!   کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁