2777
2789
عنوان

دل ها پردرد.پرکینه پرحسرت

170 بازدید | 22 پست

گاهی اوقات که تو نی نی سایت هستم میبینم بیشتر مشکلات با خانواده شوهر دارند درسته اعصابمون بخاطرشون خرده رفتاراشون نامناسب دل ادم درد میارن..بیایید با خودمون کنار بیاییم رفتارشون مناسب شخصیت و تربیتشون بدونیم..خودمون خوب باشیم بزارید هر کاری میخوان انجام بدن..ما خوب باشیم به مرور زمان شخصیت شما میبینند شایدخجالت بکشند البته خوب بودن خودمان به نفع ماست انوقت که اعصابت اروم وگرنه ارزشی ندارند که خودمون پیر کنیم خوبی کردن خرج نمیخواد پس خوب باشیم

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخوام دربرابر بدی هاشون سکوت کنم بیشتر میسوزم،چندسالته؟

۳۸ سالمه..سوختن تو خودت اسیب میزنه بخدا کمی اروم بودن مشکلات حل میکنه سخته سکوت کردن ولی اعصابت ارومه

اگه ادم بتونه بااین دید رفتار کنه که عالیه و خداپسندانه  

ولی متاسفانه یه عده هستن هرچقدر گذشت و فداکاری براشون کنی فکر میکنن حقشونه و وظیفه ی تو هست... این گذشت یکطرفه به مرور باعث سردی میشه و طرف مقابل هم حق بجانب میشه ممکنه بخواد بابقیه هم همون رفتارو انجام بده

۳۸ سالمه..سوختن تو خودت اسیب میزنه بخدا کمی اروم بودن مشکلات حل میکنه سخته سکوت کردن ولی اعصابت اروم ...

نه من برعکسم وقتی جوابشون رو میدم حالم عالیه فقط شوهرم نمیزاشت😕

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
من دقیقا همین رفتار رو کردم و میکنم ولی متاستفاته بهشون احترام هم میزاریم فک میکنن چه گوزی هستن.مخصو ...

اون سطح وشعورشه با سکوتت از درون میسوزه میفهمه ولی بروی خودش تو تنهایی میاره مطمئن باش

الهی خدا دلت اروم‌کنه

ممنون ولی از یه طرف از خدا میترسم از یه طرف خودم دارم داغون میشم شوهرم درکن میکنه ولی نمیتونه به خواهرش چیزی بگه خواهر شوهرم ۵۳سالشه و مجرد و هفته ایی سه روز خونه منه و بچه ام دیگه از من حرف شنوی نداره و فوق العاده بی ادب و تربیت هست به خدا دوست دارم دستش و بگیرم از خونمون بیرونش کنم با بگم که سری مسائل دعوا میکنم بهم بر میگرده و دخالت میکنه 

من خانواده شوهرم عالین ولی خود شوهرم خودخواهه همه چیزو برای خودش میخواد مثلا فکر میکنه فقط خودش پدر مادر داره و میخواد برای اونا هرکار بکنه ولی حرفی از خانواده من زده نشه

فقط غیرممکن،غیرممکن است.