2777
2789

دفتر خدمات قضایی فک کنم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنانچه همسر شما با بخشیدن مهریه بخواهید طلاق توافقی بگیرید همسرتون میرند دفتر خدمات قضایی با دست داشتن شناسنامه و کارت ملی دوطرف با قباله ازدواج بعد چند روز پرونده میره دادگاه..وقت دادگاه از طریق ثنا ابلاغ میشه مابقی که رفتید دادگاه سوال کنید

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

اره من. ما با شوهرم قرار گزاشتیم بریم دادگاه بعد اونجا یه سری کارای اداری انجام دادیم بعدم رفتیم طلاق نامه گرفتیم از محضر و یه روزه تموم شد منتها باید همسرتم موافق باشه. طلاق توافقی خیلی راحته  اما قضیه برا چن سال پیشه الان نمیدونم قانون عوض شده یا ن

چنانچه همسر شما با بخشیدن مهریه بخواهید طلاق توافقی بگیرید همسرتون میرند دفتر خدمات قضایی با دست داش ...

ممنونم مرسی دفترخدمات قضایی دقیقا کجامیشه اگه میشه دقیق توضیح بدین،نمیدونم والا فقط درخواست مهریه رومیدونم از طریق محضراقدام میکنن

دقیقا کجا میشه؟؟همون دادگستری؟؟

ن دفتر خدمات قضاییه..دادگستری فرق میکنه..من رفتم مهریمو و جهیزیمو کاراشو اونجا انجام دادم..گفتم شاید طلاق توافقیم اول باید بری اونجا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

منم توافقی جدا شدیم مثل همون چیزی که دوستان گفتن  فقط قبل از هر چیزی کاملا با شوهر صحبت کن که هیچ کم و زیادی بین شما نباشه که دادگاه به تاخیر چند ماهه میندازه 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
ممنون. مرسی سرچ میکنم ببینم مال شهرما کجاست خیلی متشکرم

خواهش میکنم عزیزم

ممنونم مرسی دفترخدمات قضایی دقیقا کجامیشه اگه میشه دقیق توضیح بدین،نمیدونم والا فقط درخواست مهریه رو ...

هر منطقه دفتر خدمات قضایی داره به ۱۱۸ تماس بگیرید ادرس میدن

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم