یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چنانچه همسر شما با بخشیدن مهریه بخواهید طلاق توافقی بگیرید همسرتون میرند دفتر خدمات قضایی با دست داشتن شناسنامه و کارت ملی دوطرف با قباله ازدواج بعد چند روز پرونده میره دادگاه..وقت دادگاه از طریق ثنا ابلاغ میشه مابقی که رفتید دادگاه سوال کنید
گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
اره من. ما با شوهرم قرار گزاشتیم بریم دادگاه بعد اونجا یه سری کارای اداری انجام دادیم بعدم رفتیم طلاق نامه گرفتیم از محضر و یه روزه تموم شد منتها باید همسرتم موافق باشه. طلاق توافقی خیلی راحته اما قضیه برا چن سال پیشه الان نمیدونم قانون عوض شده یا ن
منم توافقی جدا شدیم مثل همون چیزی که دوستان گفتن فقط قبل از هر چیزی کاملا با شوهر صحبت کن که هیچ کم و زیادی بین شما نباشه که دادگاه به تاخیر چند ماهه میندازه
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین