همش همین خوابو میبینم که بچه بدنیا میارم و شیرش میدم بعد از چند روز ک میگذره یادم میاد دیگه بهش شیر ندادم بنظرتون تعبیر داره که این خوابو میبینم?نزدیک5یا6بار این خوابو دیدم خیلی حول میکنم تو خواب اذیت میشم
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تا چند ماه بعد از زایمانم دائم خواب میدیدم هرجا میرم دخترم رو جا میذارم! بعد با کلی هول و استرس ...
وای خیلی هم اذیت کنندس فک میکنم عالم خواب و روح بیشتر از جسم عذاب میکشه شایدم چون به بچه فکر میکنیم و نگرانیم این خوابارو میبینم ولی انشالله ک خوابتون خیر باشه
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
وای خیلی هم اذیت کنندس فک میکنم عالم خواب و روح بیشتر از جسم عذاب میکشه شایدم چون به بچه فکر م ...
مرسی عزیزم. منم فکر میکنم شما به نحوی به بچه خیلی فکر میکنید یا استرس دارید، یا نگران چیزی در این زمینه هستید. من خودم نگران بودم برای همین خیلی خواب اینجوری میدیدم.