2777
2789
عنوان

سامسونگ یا هواوی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 33 پست
هواوی تحریمه 

یعنی چی یعنی خراب شه قطعاتش پیدا نمیشه؟؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شیائومی خراب بشه قطعاتش نیست که

شیائومی دارم یکی ایرانسلم توشه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
ن قطعات ک هست  از نظر ترم افزاری تحریمه  ینی گوگل پلی و چیزای دیگه رو تداره

الان همسرم هواویه مشکلی نداره که گوگل پلیم داره🤔

من هاوایی دارم از لحاظ جنسیت خیلی بهتر از سامسونگ هس سامسونگ اگه چن بار بخوره زمین نابود میشه ولی هاوایی از این بابت عالیه ولی کیفیت دوربینش جالب نیس میخوام عوض کنم با سامسونگ. میخوای چه مدلی بگیری؟ 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
من هاوایی دارم از لحاظ جنسیت خیلی بهتر از سامسونگ هس سامسونگ اگه چن بار بخوره زمین نابود میشه ولی ها ...

هواوی p40 pro  خوشم اومده

من هاوایی دارم از لحاظ جنسیت خیلی بهتر از سامسونگ هس سامسونگ اگه چن بار بخوره زمین نابود میشه ولی ها ...

منم هواوی داشتم و راضی نبودم الآن سامسونگ گرفتم و خیلی راضیم البته ممکنه عوض کنم با مدل بالاتر