2777
2789
عنوان

ماسک عالی برای همه پوست ها

| مشاهده متن کامل بحث + 46926 بازدید | 53 پست
خوبه ولی بدنتو رو هم چاق میکنه بشرط اینکه بخوری ولی ورزش کنی مثه پیاده روی تا فقط صورتت تپل شه. خوده ...

پس سیب زمینی نمیخورم البته که لاغرم ولی دوس ندارم چاق بشم

به سیب زمینی هم علاقه زیادی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره فقط آب خیار بزنم میترسم ویتامین ای عوارضی داشته باشه برام

نه عزیزم عوارضی نداره شاید اگه خالی بزنی به صورتت ینی فقط ویتامین ای رو بزنی خارش بیاره یا جوش ریز ولی با آب خیار ترکیب خوبی میشه.

آب خیااااار خالی که خودش عالیه خدا شاهده من بعده کرونا جوش زده بودم در حد المپیک که از عوارضش بود یه هفته ای آب خیار خوبش کرد صورتم قشنگ سرحال و پرشد.

ولی حتما قبلش ماساژ بده موقع خواب و آب خیار رو اسپری کن آب خیار رو هم زدی نیاز نیست بشوریش بزار همونجوری خشک بشه رویه صورتت

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
نه عزیزم عوارضی نداره شاید اگه خالی بزنی به صورتت ینی فقط ویتامین ای رو بزنی خارش بیاره یا جوش ریز و ...

تازه هفته ای دوتا خیار آبدار برات بسه تازه زیادم هس.بعضی وقتا دوهفته طول میکشه تا تموم شه. خیلی هم بصرفه هس.

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
پس سیب زمینی نمیخورم البته که لاغرم ولی دوس ندارم چاق بشم به سیب زمینی هم علاقه زیادی ندارم

فقط صورتت مد نظره ماساژ و آب خیار خوبه....

ببین طب سوزنی هم خوبه بشرط اینکه پیش متخصصش بری 

فقط صورتت مد نظره ماساژ و آب خیار خوبه.... ببین طب سوزنی هم خوبه بشرط اینکه پیش متخصصش بری 

پس ان شاالله از ماساژ و آب خیار استفاده میکنم

ببخشید عزیزم به زحمت افتادید

اشکالی نداره اگر باز سوالی داشتم مزاحمتون بشم؟؟؟

پس ان شاالله از ماساژ و آب خیار استفاده میکنم ببخشید عزیزم به زحمت افتادید اشکالی نداره اگر باز سو ...

انشالله که جواب بگیری تا میتونی آب خیار اسپری کن روزی ۴ بار یا ۵ بار خیلی خوبه....

نه بابا چه زحمتی 😍😍😍😍

هر سوالی داشتی بپرس در خدمتم 😍😍😍😍

انشالله که جواب بگیری تا میتونی آب خیار اسپری کن روزی ۴ بار یا ۵ بار خیلی خوبه.... نه بابا چه زحمتی ...

ممنونم عزیزم

یه سوال دیگه عزیزم من احساس میکنم پوستم به آب سرد حساسه وقتی آب سرد میزنم صورتم جوش میزنم با آب خیار مشکلی پیش نمیاد به نطر شما؟؟؟

ممنونم عزیزم یه سوال دیگه عزیزم من احساس میکنم پوستم به آب سرد حساسه وقتی آب سرد میزنم صورتم جوش می ...

به آب سرد اگه حساسیت داره پوستتون آب ولرم بزنید . واسه من با اینکه پوستم خیلی حساسه و با کوچکترین چیز جوش میزنم آب خیار خوب بوده و خیلی صورتمو لطیف کرده. شما یکی دو روز بزن اگه مشکلی پیش اومد نزن. آب خیار رو با عسل قاطی کن اگه دیدی خالیش باعث جوش میشه

ممنونم دوست عزیزم ان شاالله سلامت باشی و خوشبخت زیر سایه امام زمان عج

فدااااات همچنین شما 😍😍😍😍

سلام دوست خوبم 

من الان پیامت رو دیدم راجب ماسک سوال پرسیدی آیا پاکسازی انجام میدی؟

اگر میخوای یک کسب و کار نمونه داشته باشی حتما به اینجا یک سر بزن

بهترین مشاوره آرایشگاه و سالن زیبایی 

نجیب تر از آن باش که برنجانی...

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه لایه بردار عالی هستین که هم لایه برداره وهم شفاف کننده پوستتونه بهتون پیشنهاد میکنم برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@ 

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه لایه بردار عالی هستین که هم لایه برداره وهم شفاف کننده پوستتونه بهتون پیشنهاد میکنم برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@ 

آب خیار رو با ویتامین E قاطی کنی درست میشه. ببینید آب خیار با خیار رنده شده فرق داره منم به پالپ یا ...

سلام ، من خودم صورتم تپله اگه آب خیار اسپری کنم چاق تر نمیشه ؟ از همین تپلیشم بدم میاد ولی هیچ راهیی واسه لاغر کردن صورت نیس...