2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها بیایند یه مشکل دارم...گرهش مشورت با شماست

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست

ب دلت نشسته.؟

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
۲۷ ساله مهندس عمران و راه و شهرسازی در آمد داره خونه تو خیابون سجاد نزدیک خونه خودمون اخلاقش خیلی خو ...

برید بیاید شاید خیلی اخلاقا خوب باشه اما باهم مچ نباشه ببینید مچ می شید برید چند جلسه مشار

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط عمومیش ک خوبه  حتما مشاوره برو تست بده اخلاق بیاد دستت  عزیزم هیچ وقت بخاطر تزس ک ...

ممنونم ک راهنماییم کردی💕 فاتحه برای مادر ت هم خوندم خدا رحمتشون کنند.❣️

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.
ممنونم ک راهنماییم کردی💕 فاتحه برای مادر ت هم خوندم خدا رحمتشون کنند.❣️

دلت شاد 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
برید بیاید شاید خیلی اخلاقا خوب باشه اما باهم مچ نباشه ببینید مچ می شید برید چند جلسه مشار

درست میگی ممنونم ازت دعا کن فردا شب با خبرای خوب بیام

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.
درست میگی ممنونم ازت دعا کن فردا شب با خبرای خوب بیام

انشالله اون چیزی بشه که برات بهتره 

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
توی نی نی سایت فقط از بدیهای زندگیشون میگن از خوشیاش نمیگن 

چی؟

چی؟

اینجور از حرفتون متوجه شدم چون خیلیها از مشکلاتشون با شوهراشون میگن توی سایت شما هم الان ترس دارین تو انتخابتون نکنه یکدفعه مثل اینا بشه شوهر ایندتون . اینجور برداشت کردم 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
اینجور از حرفتون متوجه شدم چون خیلیها از مشکلاتشون با شوهراشون میگن توی سایت شما هم الان ترس دارین ت ...

آره ولی من دیگه ترسمو کنار گذاشتم بله دادم

آره ولی من دیگه ترسمو کنار گذاشتم بله دادم

نه اصلا اینجوری که تو سایت میبینین نیست اینجا از کل کشور هستن این تعداد که مینالن از شوهراشون اصلا به چشم نمیاد بین این همه جمعیت 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠