2777
2789

منم لایک کن عزیز دلم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چله حدیث کساوزیارت عاشورا و....صلوات چن صدهزارتایی

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چله حدیث کساوزیارت عاشورا و....صلوات چن صدهزارتایی

اون صلوات تو چند روز و نذر چه امامی؟ 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نذرسلامتی امام زمان و حاجت خودتومیخواهی

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
نذرسلامتی امام زمان و حاجت خودتومیخواهی

مرسی عزیزم 

فرقی نمیکنه؟ چن روزتاتموم کنی حاجتتون برآورده بشه

فرقی نمیکنه؟ چن روزتاتموم کنی حاجتتون برآورده بشه

مرسی عزیزم 

خودتون نتیجه گرفتید؟از کدوماش؟

ازهمه اش نتیجه گرفتم 

13 مرتبه سوره هود رو همین چند دقیقه پیش یه جا خوندم

چله سوره حشر 

چله یاسین

چله حدیث کسا

چله زیارت عاشورا

چله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم 

70 مرتبه ذکر یا الله یا محم یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی رو که میگن به 70 نرسیده به حاجت میرسی برا منم جواب داده 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

ولی نوع حاجتتم موثره

مثلا برای محبت بین زن و شوهر سوره مزمل طلاق نور و نسا خوبه 

برای آرامش الا بذکر الله تطمئن القلوب و 70 بار خوندن آیه 33 سوره الرحمن (یا معشر الجن والانس ان استطعتم ان تنفذو من اقطار السماوات و الارض تنفذو لا تنفذون الا بسلطان) خیلی موثره و برای من که معجزه کرده الا بذکر الله واسه آرامش دلم و آیه سوره رحمن هم واسه آرامشم هم واسه تموم شدن دعوا ها 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله.